Kwaliteit en samenwerking

Kwaliteit en samenwerkingsverbanden:

Alle specialisten verbonden aan Stiefgoed zijn ervaringsdeskundigen. Zij geloven in de kracht van liefde en  hebben een diepe overtuiging dat investeren in groei binnen de partnerrelatie leidt tot afname of oplossen van impasses, waardoor definitieve splitsing van de partners uitblijft. Zij zijn met elkaar verbonden door dezelfde passie en intensief contact. Zo ontmoeten elkaar met grote regelmaat tijdens inspirerende intervisiesessies.

Specialisten die zich verbonden hebben aan Stiefgoed voeden zich ook door middels van trainingen, workshops, lezingen en coaching. Zij hebben de overtuiging dat continue op persoonlijk en professioneel ontwikkelen nodig is om de klanten van Stiefgoed optimaal te bedienen en de kwaliteit waar Stiefgoed voor staat in stand te kunnen houden.

Om kwaliteit te garanderen en om onze doelgroep optimaal te kunnen bedienen zijn wij aangesloten, geaccrediteerd of zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met:

 

Logo NGN DEF2Deze stichting zet zich ruim 20 jaar in voor nieuw samengestelde gezinnen. Stiefgoed ondersteunt de stichting in haar werk. Patricia Heije is tevens bestuurslid van stichting Nieuw Gezin Nederland.

 

logo PhoenixPhoenix Opleidingen is hoofdopleider van Stiefgoed. Ondanks dat wij hopen dat u ten volste tevreden bent over de kwaliteit van Stiefgoed, kunt u, indien u een klacht heeft die u niet opgelost krijgt met ons, contact opnemen met de ethische commissie van Phoenix Opleidingen te Utrecht

 

 

logo NMI

Patricia Heije is gastspreker op het NMI congres 2015

 

 

logo_stiefplan_coachDe Stiefgoedprofessionals zijn tevens gecertificeerd Stiefplan-coach, een methode om een samenlevingsplan / stiefouderschapsplan, op te stellen.

logoSinds september 2015 is Stiefgoed een samenwerkingspartner van ledenvereniging Thebe Extra. De ledenvereniging van Thuiszorgorganisatie Thebe (Tilburg e.o.). Het workshopaanbod van Stiefgoed wordt door Thebe+ aangeboden aan diens leden.

 

logo-scheidingswijzenScheidingsWijze[n] is een landelijke organisatie van familiemediators/ scheidingsspecialisten en werkt graag samen met andere partijen waaronder Stiefgoed om zo de kans te vergroten dat de scheiding en alles wat rondom de scheiding speelt succesvol geregeld wordt.

 

Voorwaarden:

Natuurlijk wilt Stiefgoed duidelijkheid verschaffen over de voorwaarden waaronder er tot samenwerking met cliënten kan worden gekomen. Stiefgoed is een handelsnaam en functioneert onder de vlag van Relatwoos, zodoende werkt Stiefgoed met Algemene voorwaarden 2013 van dit Moederbedrijf.