Referenties

Ik vind de omgeving van het Stiefgoedhuis prettig en Janneke droeg er aan bij dat de sfeer in de groep open en gezellig was, waardoor iedereen zijn/haar verhaal kon vertellen. Janneke speelde goed in op de behoeftes en wensen van de groep waardoor de workshop niet het karakter had van docent-leerling, maar er een open uitwisseling was. Ik heb veel geleerd!

Anoniem (deelnemers workshop verbindend communiceren)
 

Wisselende frustratie, niet goed wetend waarom. Wel verder willen maar op een dood spoor zitten…en toen vond ik Patricia online. Mijn geschetste probleem was heel herkenbaar in een samengesteld gezin. Na overleg met mijn man, die gelukkig helemaal bereid was mee te gaan, naar Riel getogen. In slechts twee sessies was alles duidelijk en werden de verhoudingen glashelder. Eerlijk waar, sinds deze therapie geen ruzie meer gehad.. Dankbaar Patricia! Alle samengestelde gezinnen zouden dit moeten doen!

Eva (cliënt stiefoudercoaching)
 

Janneke, bedankt voor de ongelooflijk wijze manier waarop je het gesprek hebt geleid vanavond. Zeer veel respect voor de wijze waarop je iedereen in zijn/haar waarde liet en je geduld.

Anoniem (cliënt gezinstherapie
Na 5 jaar zoekende te zijn geweest binnen ons samengestelde gezin, werd het eindelijk duidelijk en ‘zichtbaar’. De familieopstelling was emotioneel maar heel duidelijk. Zo blij dat wij de stap naar stiefoudercoaching gemaakt hebben, het was al zo fijn om die uurtjes met elkaar bezig te zijn onder de professionele begeleiding van Patricia. Dank daarvoor!!!

Linda (cliënt stiefoudercoaching)
 

Verhelderend, duidelijke en haalbare tips! We voelde ons erg op ons gemak vooral door de nuchterheid en openheid. Het was meer dan de moeite waard!

Linda (cliënt stiefoudercoaching)
Mijn partner en ik hebben coachinghulp ingeschakeld na 2 jaar aanmodderen in ons samengesteld gezin. Patricia heeft met haar openheid en directheid enorm bijgedragen aan een nieuwe, sterk verbeterde, sfeer binnen het gezin. Wij zijn superblij met haar hulp en kunnen het iedereen aanraden !

Inez (cliënt stiefoudercoaching)
 

Tijdens een individueel sessie van familieopstellingen heb ik meer inzicht gekregen in onze rollen. Erg confronterend, maar ook verhelderend. Het gaf mij meer inzicht en daarmee ook meer rust en berusting. Alles in een intieme, maar open sfeer met partner en Patricia. Dank voor je hulp, tijd kennis en openheid Patricia.

Annemarie (cliënt stiefoudercoaching)
Ik heb bij Stiefgoed de workshop ‘Juridische kijk op samengestelde gezinnen voor professionals’ van Marjo Landsman gevolgd. Voor mij als stiefoudercoach een waardevolle aanvulling op mijn eigen expertise. Aanrader, dus!

Susan van der Beek
Wat was het een bijzondere en fijne dag in jou mooie praktijk. Hele mooie inzichten gekregen in de kracht van familieopstellingen. Wat een ervaring en expertise heb je in huis! Dank je wel lieve Patricia. 

Carola (deelnemer workshop familieopstellingen)
Bijzondere en leerzame ervaring met verrassende wendingen! Geeft een bijzondere energie en prettige coaching.

Elvira (deelnemer workshop familieopstellingen)
 

Verwarrend, verwonderd, voldaan.. dank!

Femke (deelnemer workshop familieopstellingen)
 

Liefdevolle en warme workshop die mij weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Thanks Patricia!

Judith (deelnemer workshop familieopstellingen)
 

In een veilige omgeving kennis mogen maken met de verhelderende en confronterende werkwijze van Familieopstellingen. Mede door de warmte en openheid van de therapeute is het onvergetelijke ervaring geworden.

Jorg (deelnemer workshop familieopstellingen)

 

Heb jij ook ervaring met Stiefgoed? Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheid om jouw referentie achter te laten. Daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor!