Stiefcoaching

Wil jij je altíjd thuis voelen in je eigen huis?

Naar ouderschap groei je toe,  stiefouder ben je vaak ineens. Stiefouderschap moet je leren en dat gaat meestal niet vanzelf. Het is heel normaal dat je niet goed weet hoe je situaties om kunt gaan. Dat geldt ook voor gevoelens als  boosheid, je buitengesloten voelen, geen band voelen met een stiefkind of ruzie hebben met je partner omdat hij het altijd voor zijn of haar kinderen opneemt.

Studio27_3A0842

Waarom Stiefcoaching?

Je kunt hier uitkomen door een coach in te schakelen die gespecialiseerd is in jouw specifieke situatie- het samengestelde gezin. Ze laat je zien hoe de patronen zijn binnen jullie samengesteld gezin en hoe je deze kunt beïnvloeden.

Jouw stiefcoach is altijd een ervaringsdeskundige, wat betekent dat zij stiefkind is of nu zelf een samengesteld gezin heeft. Zo is er altijd optimaal begrip voor jouw situatie.

Tijdens de eerste afspraak ga je samen met de stiefcoach aan de slag om precies duidelijk te krijgen wat er moet gebeuren om de situatie te verbeteren. Jouw coachingsdoelstelling is over het algemeen binnen 3 tot 5 sessies te realiseren. Mocht dat anders zijn, dan hoor je dat van je stiefcoach aan het einde van de eerste sessie.

Stiefcoaching is geschikt voor individuen of voor koppels.

Stiefouderschap kan je leren…

Klik hier voor meer informatie over het hele aanbod van Stiefgoed, zoals therapie, workshops, trainingen en lezingen

Neem contact op door middel van het onderstaande formulier