Stiefgoed Amsterdam-Zuid

Locatie Stiefgoed Amsterdam-Zuid

Met een dependance te Amstelveen 

Bijzonderheden openingstijden:

Ook geopend op zaterdag en in de avond


Contactpersoon: Anouk Schuling
Stiefcoach en Stiefplancoach

Telefoonnummer: 0655 – 551 553. Voor het maken van een afspraak of aanvullende informatie is Anouk ma-di en do-vr te bereiken tussen 13.00 en 13.30 uur.

emailadres: anouk@stiefgoed.nl

Talen: Nederlands en Engels.

Ik heb geleerd dat als je doet wat je deed zal je krijgen wat je kreeg, dus om anders te krijgen is een eerste begin te leren anders te kijken, open, eerlijk en met een dosis lef. Op zoek gaan naar een veilige en vertrouwde basis waarin een ieder zichzelf kan zijn en vanuit daar kan groeien/bewegen ..” Hoe dit ging lees je in mijn verhaal.

Dit is wat men zegt over Anouk:

Anouk is een innemende, warme persoonlijkheid die heel goed luistert, begrijpt en respecteert. Zij weet een sfeer te creëren waarin je je veilig voelt. Probeert alles te doen wat in haar vermogen ligt om je te helpen. Gebruikt daarbij haar gevoel, ervaring, creativiteit en humor. Het is een topper.

Anoniem

Agenda evenementen Amsterdam-Zuid


Adres:

Hygieastraat 8 1076 RM  Amsterdam

Routebeschrijving:

Hygieastraat 8 is een (voetgangers-) zijstraat van de Stadionweg, ter hoogte van nummer 274-280. Poortje in lopen en de entree Gezondheidscentrum Hygieastraat 8 is bij het groene hek.

Wanneer u vanaf de andere zijde komt, vanaf de Marathonweg via het Hygieaplein, is de Hygieastraat 8 een kleine zijstraat (poortje met hekjes) aan het einde van het Hygieaplein.

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein:              Uitstaphalte: station Amsterdam Zuid WTC

Bus:                Uitstaphalte: Olympisch stadion.

Deze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Impressie locatie:

Werkkamer, wachtkamer en de toegangspoort naar Stiefgoed Amsterdam-Zuid.