Stiefgoed Den Haag-Oost

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur

Bijzonderheden openingstijden:

Ook op avonduren en zaterdag geopend

Contactpersoon:

Jordie Vos

Stiefcoach | Pedagoog | Familie-mediator

Tel.nr.: 06-21561733

E-mailadres: Jordie@stiefgoed.nl

Dat een samengesteld gezin verwarrend en complex kan zijn werd mij aan het begin van onze relatie al snel duidelijk. Gaandeweg werd mij helder welke behoeftes er achter gevoelens schuil kunnen gaan bij mezelf maar ook bij de anderen in ons gezin. Dit heeft mij inzicht gegeven over mijn plek als stiefmoeder en hoe deze rol vorm te kunnen geven. Dit bracht rust in mijn relatie. Lees hier mijn verhaal.

Dit is wat men zegt over Jordie:

Sinds een niet al te lange tijd ben ik onderdeel van een samengesteld gezin en daar moet ik best aan wennen. Het was een verademing om met Jordie te praten en van gedachten te wisselen; het is kennelijk normaal wat ik allemaal voel en lastig vind. Gelukkig! Ik heb ook goede en bruikbare tips ontvangen en ben blij dat ik met jou in contact ben gekomen!

Suzanne

Agenda evenementen Stiefgoed Den Haag-Oost

Adres:

Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie
Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

Op werkdagen tot 18.00 uur gratis parkeren. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.