Stiefgoed Rotterdam

Locatie Stiefgoed Rotterdam


Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur

Bijzonderheden openingstijden:

Ook geopend in de avond en op zaterdag


Contactpersoon:

Saskia Engels

Stiefcoach l Stiefplancoach en Relatietherapeut

telefoonnummer: 06-24169596 emailadres: saskia@stiefgoed.nl

Talen: Nederlands en Engels

Inmiddels vorm ik zo’n 10 jaar een samengesteld gezin. En ben met vallen en opstaan wijzer geworden over wat je allemaal tegen kan komen in een samengesteld gezin, bij jezelf en bij de ander.  Ik weet wat het vraagt van een ieder. Ik zeg vaak: zelfs als het goed zit, is het ingewikkeld! Lees meer in mijn verhaal.

Dit is wat men zegt over Saskia:

Het was echt fijn om stil te staan bij onze relatie en te zien hoe complex de situatie waarin wij zitten eigenlijk is. Jij hebt daar als onafhankelijke derde nieuwe inzichten in gegeven. Lastige momenten blijven en we hebben er goed zicht op gekregen en een stuk acceptatie.
Jouw specialisme, de opbouw van de gesprekken, het systemisch werken en de manier waarop jij dat vormgeeft, werkte zeer goed voor ons. We hebben ons heel erg gezien gevoeld. Je wist op een prettige manier mee te bewegen. Bedankt Saskia! Wij kunnen weer verder met elkaar.”
Bert & Carola

Agenda evenementen Stiefgoed Rotterdam

Adres:

Seinhuiswachter 2 3034 KH Rotterdam

Deze locatie is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg en met openbaar vervoer. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren voor de deur.


Impressie locatie