Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch

Locatie Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch


Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur

Bijzonderheden openingstijden:

Ook geopend in de avonduren


Contactpersoon:

Lonneke Wingender Stiefcoach l  stiefplancoach

Telefoonnummer: 06 21248623 emailadres: lonneke@stiefgoed.nl

Lees meer over Lonneke

Als professional en coach begeleid ik sinds 2004 samengestelde gezinnen. Dat doe ik vanuit professionele kennis en pure passie. Natuurlijk gebruik ik daarbij ook mijn eigen ervaringen, opgebouwd in mijn samengesteld gezin, wat al sinds 1999 fijn samen is. Lees meer in mijn verhaal.

Dit is wat men zegt over Lonneke:

Heel fijne samenwerking, ik ben superblij dat we deze stap gezet hebben. Het voelt nu dat we echt gekozen hebben voor ons samengestelde gezin.
Heel waardevolle sessies.

Lonneke, je bent een kanjer!

Angela & anoniem

Agenda evenementen Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch

Adres:

Victorialaan 15 (gebouw C) 5213 JG ‘s-­Hertogenbosch

Vanaf station Oost is de afstand naar de praktijk 900 meter. Wanneer je met de auto komt is er voor de deur volop gratis parkeergelegenheid. Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op de tweede verdieping en is met de trap of lift te bereiken. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Impressie van de locatie: