Stiefgoed Valkenburg aan de Geul

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur

Bijzonderheden openingstijden:

Ook op avonduren en zaterdag geopend

Contactpersoon:

Nelleke Gilissen

Stiefcoach

Tel.nr.:  06-43828240

E-mailadres: Nelleke@stiefgoed.nl

Ledennummer beroepsvereniging BPSW: 609353

In mijn leven heb ik ervaring met de rol van, stiefkind, moeder en stiefmoeder. Mijn kracht ligt in het vertalen en helder krijgen van dat wat ieder voelt maar niet kan uitspreken. Door mijn neutrale houding krijgt ieder de mogelijkheid om te kijken naar de eigen pijnpunten en die van de anderen.  Daardoor kan ik de situatie vanuit ieders perspectief beter bekijken en begrijpen. Lees hier mijn verhaal.

Agenda evenementen Stiefgoed Valkenburg a/d Geul

Adres:

Breeweg 10
6305 AS  Schin op Geul

Sfeerimpressie: