Workshopcyclus: De man in huis

Je plek innemen in jouw gezin!

Je bent (stief)vader en merkt dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Gedoe met je (stief)kinderen of je partner roepen vragen en twijfels op. Hoe ga jij daar mee om? Hoe blijf je respectvol naar jezelf en naar de anderen in je gezin? Waarschijnlijk ben je op zoek naar antwoord op deze vragen. Praten met je partner helpt maar ten dele, omdat zij niet in jouw schoenen kan staan als man. Contact met andere mannen in dezelfde situatie geeft je dan meer herkenning en steun.

Jouw rol als vader en stiefvader:

De workshopcyclus bestaat uit vijf avonden om stil te staan bij de manier waarop jij jouw rol als (stief)vader invult. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent met vragen. Samen met andere mannen ga je op zoek naar mogelijkheden om effectieve invulling te geven aan jouw rol als partner en (stief)vader. De rol van je eigen vader waar je de kunst van het vader zijn bewust of onbewust van hebt afgekeken is hierbij de sleutel. Zo kun je jouw eigen kracht en die van de andere mannen leren kennen en gaan gebruiken.

Werkwijze:

Achtergrond informatie, uitwisselen van ervaringen en heldere ervaringsgerichte oefeningen.

Wat het oplevert:

Duidelijkheid over de manier waarop jij invulling geeft aan je rol als (stief)vader. Tips over hoe je jouw rol met respect voor jezelf en anderen in het gezin kunt invullen. Contact met je eigen mannelijke kracht. Nieuwe inzichten onder andere door ervaringen uit te wisselen met andere mannen in dezelfde situatie.

Voor wie:

Mannnen die willen leren hoe je invulling geeft aan effectief (stief)vaderschap.

Praktische informatie:

De workshop wordt gegeven door Ervin Molnár

Startdatum: 30 maart

Overige data: 13 april, 20 april, 11 mei en 1 juni

Tijd:

Aanvang: 19.30 uur Einde: 22.00 uur

Locatie: het Stiefgoed-huis in Tilburg

adres: Spoorweide 5C 5133 NM  Riel

Kosten:     € 149,00 euro

De bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW, je ontvangt voorafgaand aan de eerste bijeenkomst de factuur. De Algemene voorwaarden  zijn van toepassing.

Je kunt je direct aanmelden: