14-12 ‘Anders Avondje Uit’ in Centrum Djoj, Annette Burgers

Anders Avondje Uit bij Centrum Djoj in Rotterdam

In Centrum Djoj, in Rotterdam, is er op zaterdagavond 14 december, 19:00-21:30 uur,  een workshop van Annette Burgers.
De inschrijving geschiedt via de website van Centrum Djoj.

“Zin in een gezellig en inspirerend avondje uit? In je eentje of samen met anderen? Al jaren organiseert Centrum Djoj maandelijks het Anders Avondje Uit. Een heerlijk vegetarisch diner gevolgd door een workshop naar keuze. Tijdens deze avonden kun je kiezen uit diverse workshops. De workshops worden gegeven door trainers die bij Djoj een activiteit organiseren. Je kunt op die manier kennismaken met het aanbod van de trainer en van Djoj.
De workshops zijn een soort ‘proeverij’ van wat de trainer jou te bieden heeft. Een workshop duurt 2 á 2,5 uur waardoor er ook echt tijd is om dieper op het onderwerp in te gaan en te ervaren wat het voor jou kan doen.”

Inschrijven via 

–> Centrum Djoj
–> Anders Avondje Uit
–> 14 december

Inhoud workshop Stiefgoed-Rotterdam

1:3 huwelijken strandt in een scheiding
3:5 relaties daarna eindigen binnen 5 jaar
Wat betekenen deze cijfers voor jouw kinderen? Wat betekent het voor jou?

Annette Burgers, Stiefgoed Rotterdam, geeft uitleg, geeft voorbeelden, geeft kennis, geeft praktische informatie, geeft inzicht in de complexiteit van de dynamieken in de samengestelde gezinnen en doet dit op interactieve wijze.
Dit doet zij aan de hand van haar eigen ervaring als stiefcoach bij Stiefgoed Rotterdam en ook als ‘stiefmoeder’ in een samengesteld gezin, al 12 jaar lang en aan de hand van enkele filmbeelden.
In deze workshop 2,5 uur is het herkenning en erkenning.
Met nieuwe, goede inzichten en vele tips ga je weer naar huis. En weet je hoe en waar je de Stiefcoach kunt bereiken als je met je partner aan de slag wilt om meer harmonie en rust in het gezin te krijgen.

Ter voorbereiding een luistertip: via SoundCloud en iTunes te beluisteren “Op zoek naar de liefde” van Annette Burgers, gesprekken met ervaringsdeskundigen uit samengestelde gezinnen.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp