Annette Burgers stelt Stiefgoed Rotterdam voor.

Hai beste mensen, Mijn naam is Annette Burgers. Ik ben Stiefgoed Rotterdam en werkzaam in de regio. Mijn praktijk is in de Vlasfabriek, Overschie, Rotterdam. Een prachtige locatie. Er zijn twee wegen er naar toe, een weg door de Spaanse…

Hai beste mensen,

Mijn naam is Annette Burgers. Ik ben Stiefgoed Rotterdam en werkzaam in de regio. Mijn praktijk is in de Vlasfabriek, Overschie, Rotterdam. Een prachtige locatie. Er zijn twee wegen er naar toe, een weg door de Spaanse polder, dat is de kortste maar wel de minder mooie route. De andere weg is door Overschie. Overschie heeft een prachtige oude kern. Het lijkt alsof je in een scene van een romantische film terecht komt, als je daar doorheen rijdt. En zeker als je dan ook nog voor de brug moet wachten omdat er een bootje langskomt. Toen ik hier voor het eerst liep, ben ik verliefd geworden op dit stuk Overschie.
En als je dan de brug overrijdt, zie je aan de rechterhand deze oude “Vlasfabriek”. En daar zit mijn praktijk.

Het gebouw is in 1908 gebouwd, dat betekent o.a. dat de vloer een beetje scheef loopt, niet erg! Als je op een stoel met wielen zit, glijd je dus, als je niet uitkijkt, een beetje weg.
Het is een ruime praktijkruimte een kamer van 35 m2, met ruimte voor meer dan 1,5 m afstand. Er is ook altijd gratis parkeerplek voor de Vlasfabriek.

Als je meer rust en harmonie in je samengestelde gezin wilt, kom dan bij mij de nodige kennis aan de technieken en tactieken halen, het samengestelde gezin is teamsport, zodat jullie leiding kunnen geven aan jullie twee teams in huis. Ook is hier natuurlijk fysieke en mentale conditie voor nodig.

Voor informatie en/of aanvragen van het vrijblijvende inloopspreek(half)uur op afspraak, mail me: Annette@stiefgoed.nl
LIVE en Online.

Middels dit filmpje zie je wie ik ben en laat ik je de locatie zijn: https://youtu.be/O4EL-0IZfJk

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp