Beeldverhaal – ervaring Stiefgoedcoach

Als Stiefgoedcoach ® zit je op je plek, want je herkent je in de kernwaarden toegankelijkheid, ervaringsdeskundigheid, daadkracht en professionaliteit. Bovendien heb je te maken met mensen die allemaal passie hebben voor het vak!

Je hebt een indrukwekkende opleiding tot Stiefgoedcoach achter de rug, waar je succesvol in kon stappen, omdat je een gedegen vooropleiding hebt. Jouw persoonlijke ervaring met de dynamieken van een samengesteld gezin heb je tijdens de opleiding onderzocht en je hebt ondervonden hoe belangrijk relevante persoonlijke ervaring naast vakkennis is. Na de opleiding weet je dat je vlieguren moet maken om je meer en meer zeker te voelen in je werk. Echter de Stiefgoedmethodiek, kan je al perfect in zetten.

Of je nu werkt in loondienst of (parttime) als ondernemer, wat ons verbindt is dat we allemaal bijdragen aan Stiefgoed’s gezamenlijke missie om de slagingskans van samengestelde gezinnen te vergroten.

Jouw cliënten geven je terug dat zij zich veilig en begrepen voelen, maar ook dat ze stevig aan het werk zijn, zowel in de praktijk als thuis. Onze digitale verzamelplek is ons interne platform: mijnstiefgoed.online. Daar vind je alles rondom de Stiefgoedmethodiek en wordt ingezet als platform ten behoeve van jouw opleiding, nascholing en cliëntendossiers. Daarnaast helpt de cliënten om het maximale uit hun trajecten te halen. Als je een vraag hebt, dan deel je die vraag met alle andere Stiefgoedcoaches en antwoord blijft niet lang uit. Je merkt dat gebruik maken van mijnstiefgoed.online je zo makkelijk mogelijk is gemaakt. Nascholing volg je op jouw moment, want werken en leren is steeds minder gebonden aan kantoortijden. Het gevoel wat altijd overheerst is dat je betekenisvol werk hebt en je met groot gevoel van vrijheid samenwerkt.

Als gelicenseerd Stiefgoedcoach kan je ervoor kiezen om jezelf te presenteren op de website van Stiefgoed. Met een paar klikken heb je jouw uitgebreide profiel zichtbaar gemaakt en ben je vindbaar als gelicenseerd Stiefgoedcoach voor potentiële cliënten en netwerkcontacten. Zo zijn alle krachten gebundeld en kan je écht het verschil maken.

Keer terug naar Opleiding Stiefgoedcoach