“Bricolage met een gouden randje”

Ken je Kintsugi? Het is een Japanse kunstvorm die van gebroken stukken een nieuw geheel maakt en daarbij de barsten accentueert met goud. Het nodigt ons als ware uit om de pijn, de schade en de wonden te zien als…

Ken je Kintsugi? Het is een Japanse kunstvorm die van gebroken stukken een nieuw geheel maakt en daarbij de barsten accentueert met goud. Het nodigt ons als ware uit om de pijn, de schade en de wonden te zien als waardevolle gelegenheden om te groeien en ons verder te ontwikkelen.

Voor mij staat dit symbool voor een succesvol samengesteld gezin.

Het start enerzijds vanuit rouw om alles wat niet meer is en anderzijds uit liefde en goesting om er het allerbeste van te maken. Het betekent nieuwe kansen, nieuwe opportuniteiten, nieuwe herinneringen. Het is bewust in het leven staan. Bewust kiezen voor elkaar in een complexe situatie en daar alles uithalen wat erin zit.

Wat dat betekent voor jullie zoeken we samen uit. We pakken de scherven op en voegen ze op een nieuwe en nog mooiere manier samen. De breuklijnen worden met goud verguld waardoor het nieuwe geheel zal stralen als nooit tevoren. We gaan dus samen op zoek naar jullie goud.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp