Onderhouden van hervonden balans

Ook na hervonden balans, gebeurd er altijd wel iets wat je relatie of gezin doet schudden op zijn fundament. Kies voor coaching voor behoud van balans.

Onderhoud maakt je weerbaarder

Je kent inmiddels de grote hoogten en diepe dalen van jouw relatie en samengesteld gezin. Gelukkig is er nu weer meer rust, maar je hebt je ook voorgenomen om er alles aan te doen om het nooit meer zo ver te laten komen. Immers, in een samengesteld gezin is chaos het nieuwe normaal. Er gebeurd altijd iets wat je relatie of gezin doet schudden op zijn fundament. Om te leren hoe je dat doet en om meer vertrouwen te krijgen in de stabiliteit van jouw relatie en samengesteld gezin, kan je bij Stiefgoed terecht voor onderhoudssessies.

De inhoud van onderhoud

Tijdens deze sessies leg je de Stiefgoedcoach situaties voor die spelen in jouw relatie of samengesteld gezin. Zij neemt samen met jou de situaties door om te achterhalen wat deze situaties veroorzaakt en hoe je hier effectief in kunt handelen of hoe je ze kunt voorkomen.  Het is een verdieping op het geleerde tijdens een traject waar de Stiefgoedmethodiek is ingezet.

Wanneer plan je onderhoud in

De frequentie van deze sessies bepaal je helemaal zelf. Je bent maandelijks, maar ook eens per kwartaal of half jaar welkom. Je kunt ze inplannen aansluitend aan het afronden van een traject óf je neemt contact op op het moment dat je de behoefte voelt.  Een afspraak maken met een Stiefgoedcoach is zo gebeurd.

Aantal sessies

Naar eigen behoefte