Coaching voor kinderen

Niet meer met papa en mama in één huis, wennen aan de nieuwe partner van je vader of moeder en opnieuw je plek vinden tussen stiefbroers en -zussen. Kinderen in een samengesteld gezin krijgen veel op hun bord. Wij helpen ze de scheiding te verwerken en hun draai te vinden in het nieuwe gezin.

De kinderen in jouw samengestelde gezin op hun plek.

Waarschijnlijk is het je eerste zorg als je gaat samenwonen of al samenwoont met je nieuwe partner: als je kind maar gelukkig is. Wij kunnen daarbij helpen, met individuele therapie voor het kind, of gezinstherapie.

Vaak zijn kinderen nog erg bezig met de scheiding van hun ouders, of het overlijden van een van de ouders. We helpen het kind bij de verwerking hiervan en staan stil bij gevoelens van verdriet, angst, onzekerheid, schuld en loyaliteitsconflict. Maar ook de onderlinge relaties binnen het stiefgezin komen aan bod. Met relatiecoaching helpen we jullie te bouwen aan een betere band tussen stiefouders en -kinderen.

Een gerichte oplossing

Er is individuele therapie en gezinstherapie. Als je ons belt over coaching of therapie voor je kind, bespreken we welke therapeut het aanbod heeft dat het beste bij je hulpvraag past.

Duur

60 minuten

Aantal sessies

4 tot 8

Kosten

€105,40 per uur

(per uur incl. BTW)