Events voor samengestelde gezinnen

Ben je op zoek naar concrete tools en inzichten of wil je zelfs een compleet Stiefplan? De workshops zijn hands-on en direct toepasbaar in je eigen situatie.

‘Als het ons niet lukt, dan lukt niemand het!’ Als je een samengesteld gezin begint, heb je vast van je ouders, vrienden of ex gehoord dat een stiefgezin hard werken is. Maar jullie kunnen dat! Met de praktische workshops van Stiefgoed lossen jullie veelvoorkomende problemen al op voordat ze zich aandienen. Zo maken jullie een succes van jullie samengestelde gezin.

Hoe moet het als je je stiefkind niet aardig vindt? Wat kun je doen als de (stief)kinderen tussen jou en je partner in komen te staan? Kiest je partner altijd de kant van de eigen kinderen? Loyaliteitsproblemen, onrealistische verwachtingen en de invloed van de ex-partner zitten het geluk van samengestelde gezinnen vaak in de weg.

In de events en workshops van Stiefgoed leer je hoe je hiermee omgaat, zodat jij en je nieuwe partner ook na vijf jaar nog steeds gelukkig zijn met elkaar en jullie kinderen.