Online coaching voor individuen of koppels met een samengesteld gezin

Online coaching via Skype of Zoom

Online coaching is coaching via het internet. Het is een goede manier om afstand en reistijd te overbruggen, maar in deze tijd vooral een manier om geen risico van besmetting te lopen. We zijn niet afhankelijk van plaats of land waar je momenteel verblijft. Online coaching bij Stiefgoed kan via Skype of Zoom. Of je nu individueel gecoacht wilt worden, of als koppel, dat is om het even. Soms hebben cliënten het idee dat er, door het scherm, een barrière is. Niets is minder waar. Op deze wijze kunnen wij, net zoals bij offline coaching of therapie, volgens onze methodiek coachen, maar dan met aangepaste technieken.

We zien en horen elkaar. De professional kan zien wat het gesprek met je doet en kan inhaken op datgene wat er gebeurd. Om zaken te verduidelijken werken we met flipovers, tafelopstellingen, posters en naslagwerken. Voorafgaand aan iedere online sessie krijg je een voorbereidende opdracht en weet je wat er op de agenda staat. Als het crisis is en je wilt snel aan de slag, dan wordt er op zeer korte termijn tijd voor je vrij gemaakt.

Kortom; Wil je snel en efficiënt geholpen worden bij het vinden van antwoord of een oplossing ten behoeve van jouw situatie? Neem dan contact op met de Stiefgoed Hoofdkantoor door middel van het formulier, of met de Stiefgoed-professional van jouw voorkeur.

Ons kwaliteitsdocument
Deze tijd, waarin het Coronavirus de wereld rond gaat, vraagt om een online oplossing voor iedereen die een vraag heeft over, of crisis ervaart in het samengesteld gezin.
Kosten

103,20 euro per uur

Duur

Gemiddeld 1 uur.

Hier helpen wij jou ook bij.

Stiefcoaching

Stiefcoaching: Je samengestelde gezin en relatie weer op rolletjes

Je zet alles op alles om je samengestelde gezin te laten werken, maar alle inspanningen lijken jullie alleen maar verder uit elkaar te drijven. Stiefcoaching zorgt ervoor dat je harde werk beloond wordt met een gezin dat op rolletjes loopt.

Dit is wat ik zoek
Relatietherapie

Deze daadkrachtige relatietherapie herstelt de verbinding en het gevoel van samen zijn.

Iedereen komt wel eens in de situatie terecht dat het niet meer lekker loopt in je relatie. In combinatie met een samengesteld gezin, kan die situatie nog ingewikkelder zijn. Relatietherapie bij Stiefgoed zorgt ervoor dat er orde komt in de chaos en antwoord komt op vragen als: hoe kunnen wij op een gezonde en fijne manier samen, of als je daarvoor kiest wellicht apart, de toekomst in.

Dit is wat ik zoek
Gezinstherapie

Deze therapie voor het gezin brengt rust en harmonie

Tijdens gezinstherapie van Stiefgoed  hebben volwassenen en kinderen samen sessies, waarin zij samenwerken aan meer rust en harmonie in het samengestelde gezin. Na de intake gaan we aan het werk met de aan de hand zijnde moeilijkheden en wensen. Gezinstherapie is afgerond nadat er een onderhoudsplan is opgesteld om herhaling te voorkomen .

Dit is wat ik zoek
Voorbereiden op een samengesteld gezin

Voorbereiding op je samengestelde gezin: zorg dat jouw stiefgezin wél werkt

Je verlangt naar samenwonen met je nieuwe partner, maar weet dat het niet eenvoudig wordt. Een samengesteld gezin is vaak hard werken. Wat zijn de meest voorkomende problemen bij samengestelde gezinnen, en hoe voorkom je die? Stiefgoed helpt bij een goede start voor je nieuwe gezin.

Dit is wat ik zoek
Individuele coaching voor ex-partners

Individuele coaching: omgaan met de nieuwe situatie en de invloed van nieuwe partners en kinderen

Door je kind(eren) zijn jij en je ex voor altijd aan elkaar verbonden. Dat zorgt soms voor lastige situaties. Zeker als je moeite hebt met de nieuwe relatie van je ex. Het nieuwe gezin van je ex heeft ook op jouw leven een grote impact.

Dit is wat ik zoek
Ouderschapscoaching ex-partners

Wanneer spanning of een conflict met je ex-partner zorgt voor onrust in je leven en dat van de kinderen.

We zien het zo vaak en of je het nu vechtscheiding noemt of niet: conflicten tussen ex-partners zorgen voor moeilijkheden. De kinderen lijden onder het conflict of jij en je ex of nieuwe partner voelen steeds meer afstand naar elkaar. Een goed contact en heldere afspraken met je ex zorgen voor rust bij iedereen. Onze coaches helpen jullie samen vooruit!

Dit is wat ik zoek
Coaching voor kinderen

De kinderen in jouw samengestelde gezin op hun plek

Niet meer met papa en mama in één huis, wennen aan de nieuwe partner van je vader of moeder en opnieuw je plek vinden tussen stiefbroers en -zussen. Kinderen in een samengesteld gezin krijgen veel op hun bord. Wij helpen ze de scheiding te verwerken en hun draai te vinden in het nieuwe gezin.

Dit is wat ik zoek
Events voor samengestelde gezinnen

Laat je nieuwe gezin slagen met onze events

Wat is je rol als stiefouder? Hoe gaan jullie je kinderen opvoeden? Hoe ga je om met ex-partners? Tijdens de events van Stiefgoed leren jullie hoe je heldere afspraken maakt. Zo zorgen jullie ervoor dat jullie samengestelde gezin wél werkt.

Dit is wat ik zoek