Online coaching samengesteld gezin

Stiefgoed biedt online coaching voor individuen of koppels met een samengesteld gezin. De manier om in deze tijd besmettingsrisico te voorkomen.

Online coaching is coaching via het internet. Het is een goede manier om afstand en reistijd te overbruggen, maar in deze tijd vooral een manier om geen risico van besmetting te lopen. We zijn niet afhankelijk van plaats of land waar je momenteel verblijft. Online coaching bij Stiefgoed kan via Skype of Zoom. Of je nu individueel gecoacht wilt worden, of als koppel, dat is om het even. Soms hebben cliënten het idee dat er, door het scherm, een barrière is. Niets is minder waar. Op deze wijze kunnen wij, net zoals bij offline coaching of therapie, volgens onze methodiek coachen, maar dan met aangepaste technieken.

We zien en horen elkaar. De professional kan zien wat het gesprek met je doet en kan inhaken op datgene wat er gebeurd. Om zaken te verduidelijken werken we met flipovers, tafelopstellingen, posters en naslagwerken. Voorafgaand aan iedere online sessie krijg je een voorbereidende opdracht en weet je wat er op de agenda staat. Als het crisis is en je wilt snel aan de slag, dan wordt er op zeer korte termijn tijd voor je vrij gemaakt.

Kortom; Wil je snel en efficiënt geholpen worden bij het vinden van antwoord of een oplossing ten behoeve van jouw situatie? Neem dan contact op met de Stiefgoed Hoofdkantoor door middel van het formulier, of met de Stiefgoed-professional van jouw voorkeur.

Kosten

103,20 euro per uur

Duur

Gemiddeld 1 uur.