Stiefcoaching

Je zet alles op alles om je samengestelde gezin te laten werken, maar alle inspanningen lijken jullie alleen maar verder uit elkaar te drijven. Stiefcoaching zorgt ervoor dat je harde werk beloond wordt met een gezin dat op rolletjes loopt.

Van een moeizame relatie met je stiefkind tot ruzie met je partner over de opvoeding van jullie kinderen: een stiefcoach helpt jou en je partner om te gaan met lastige situaties.

Bij regulier ouderschap krijg je alle tijd om je nieuwe rol te ontdekken en daarin te groeien. Bij stiefouderschap werkt dat anders. Binnen een samengesteld gezin heb je te maken met andere dynamieken. De bescherming van je eigen kinderen kan voor ruzie zorgen tussen jou en je partner. In die lastige situatie moet je ook nog eens rekening houden met ex-partners, die vaak hoe dan ook een belangrijke rol in je leven spelen. Daarmee dealen zonder jezelf te verliezen is moeilijk. Niet voor niets gooit tweederde van de samengestelde gezinnen binnen vijf jaar de handdoek in de ring.

Duur

90 minuten

Aantal sessies

Gemiddeld 5

Kosten

€105,40 per uur

(per uur incl. BTW)