Als het niet goed gaat in je relatie of samengesteld gezin

Je zet alles op alles om je samengestelde gezin te laten werken, maar alle inspanningen lijken jullie alleen maar verder uit elkaar te drijven.

Als het niet goed gaat in jouw relatie en samengesteld gezin

Van een moeizame relatie met je stiefkind tot ruzie met je partner over de opvoeding van jouw kinderen: een Stiefgoedcoach helpt jou en je partner om te gaan met lastige situaties, zodat het rustig wordt in jouw nieuwe gezin en relatie.

Hoe je het altijd deed, werkt niet meer

Bij regulier ouderschap krijg je alle tijd om je nieuwe rol te ontdekken en daarin te groeien. Bij stiefouderschap werkt dat anders. Binnen een samengesteld gezin heb je te maken met andere dynamieken. De bescherming van je eigen kinderen kan voor ruzie zorgen tussen jou en je partner. In die lastige situatie moet je ook nog eens rekening houden met ex-partners, die vaak hoe dan ook een belangrijke rol in je leven spelen. Daarmee dealen zonder jezelf te verliezen is moeilijk. Niet voor niets gooit tweederde van de samengestelde gezinnen binnen vijf jaar de handdoek in de ring.

De liefde van je leven en toch twijfel je

Twijfelen aan je relatie, omdat het leven in het samengesteld gezin grote uitdagingen met zich mee brengt. We kennen het – vermoedelijk – allemaal. En natuurlijk is het logisch dat je dan ook serieus nadenkt of je er wel mee door moet gaan. Kies, voordat je een besluit neemt, om eerst met Stiefgoed aan de slag te gaan om de uitdagingen eens goed onder de loep te nemen en te onderzoeken of en hoe die op te lossen zijn.

Uit elkaar gaan kan immers altijd nog.

Wil jij niet meer wakker liggen, weer blij zijn met je relatie en geen buikpijn meer hebben als de kinderen komen?

Door middel van de bewezen Stiefgoedmethodiek begeleidt jouw Stiefgoedcoach jou of jullie uit deze situatie en gaat zij samen met jullie aan de slag om die situatie nooit meer te laten terug komen. En dat het werkt bewijzen de getallen: 90% van de koppels met kinderen uit een eerdere relatie zijn na één jaar nog samen.

Twijfel niet langer, neem dan contact met een Stiefgoedcoach in de buurt en ga nu samen aan de slag.

Duur

90 minuten

Aantal sessies

Gemiddeld 5