Een kijkje in mijn praktijk in Leiden

In 2005 ben ik gestart met mijn praktijk voor coaching/counselling en training, Strokes. Toentertijd had ik een praktijk aan huis. In 2017 ben ik daarnaast met Stiefgoed Leiden gestart. Het was tijd voor een nieuwe locatie om mijn cliënten te ontvangen.…

In 2005 ben ik gestart met mijn praktijk voor coaching/counselling en training, Strokes. Toentertijd had ik een praktijk aan huis. In 2017 ben ik daarnaast met Stiefgoed Leiden gestart.

Het was tijd voor een nieuwe locatie om mijn cliënten te ontvangen. Ik kwam terecht bij Dé Plek in Leiden. Een gezellig verzamelgebouw met verschillende ondernemingen zoals bamboefietsen, advocaten, een muziekschool, fysiotherapeuten, coaches, diëtisten, enzovoort. Hele diverse mensen en ondernemingen. Je wordt welkom geheten door een receptie met wachtruimte, waar een vleugel staat voor degene die zich geroepen voelt, een cowork-ruimte en een ruimte waar wij gezamenlijk kunnen lunchen.

De sfeer die ik graag over wil brengen in mijn praktijkruimte is warm, huiselijk en gastvrij. Dit heb ik gecreëerd door een samenhang van houten elementen, de kleur oranje en aardetinten. De kleur oranje staat voor emotie en eigenschappen die geassocieerd worden met oranje zijn energie, vitaliteit, seksuele kracht, blijdschap, creativiteit, motivatie, optimisme en een algeheel gevoel van welzijn. Dit zijn belangrijke begrippen in mijn vak.

Er is een zitruimte met stoelen van velours om de sessies comfortabel te beleven. Het hoogpolige kleed geeft een geborgen gevoel. Naast de zitruimte staat er een houten tafel wat warmte uitstraalt en waar aan gewerkt kan worden. Inmiddels zijn er al veel mooie gesprekken gevoerd in deze ruimte zowel met stellen als met groepen.

Kortom, dit is een ruimte waar stellen zich prettig, thuis en op hun gemak voelen. Ik heet jullie hier van harte welkom!

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp