“Een vrouw opent haar seksualiteit via haar hart.”

"Een vrouw opent haar seksualiteit via haar hart en een man opent zijn hart via zijn seksualiteit." https://soundcloud.com/user-447423963/op-zoek-naar-de-liefde-serie-3-afl-5-paul-krol-durf-te-zijn-wie-je-bent Podcast Serie 3, “Op zoek naar de liefde” Annette Burgers in gesprek met……. Paul Krol,  Relatiecoach, Intimiteitscoach en Tantrisch masseur. Dit interview…

“Een vrouw opent haar seksualiteit via haar hart en een man opent zijn hart via zijn seksualiteit.”

Podcast Serie 3, “Op zoek naar de liefde” Annette Burgers in gesprek met……. Paul Krol,  Relatiecoach, Intimiteitscoach en Tantrisch masseur.

Dit interview werd opgenomen voor de Corona-crisis. Inmiddels is de term ‘huidhonger’ niet meer weg te denken uit onze taal en is het eens te meer duidelijk hoe belangrijk aanraken en vooral ook het gemis hiervan is.

Als kind werd Paul weinig aangeraakt en als een studievriend onverwacht een hand op zijn schouder legt, gaat er een schok door hem heen.
Het niet veel aangeraakt zijn, kan weleens de reden zijn van zijn huidige werk. Tijdens het dansen (‘de vijf ritmes’) ontdekt hij hoe spannend het is om echt contact te maken. En hoe mooi de metafoor dansen voor het leven is. Hoe je je leven leeft, of je durft te versmelten, of je grenzen aangeeft.

“Tantra gaat over het helemaal aanwezig zijn in het hier en nu, met alles wat er is. Het gaat over ‘zijn’. Hoe reageert mijn lijf is een prachtige Tantrische oefening. Tantra gaat ook over emoties toelaten.”

Een vrouw opent haar seksualiteit via haar hart en een man opent zijn hart via zijn seksualiteit.

Paul zou graag het taboe rondom seksualiteit doorbreken. Hij zou veel meer de emotionele aspecten willen laten zien en contact maken toevoegen tijdens lessen op scholen. Er is zoveel meer dan alleen maar ‘neuken’.
Zijn boodschap is “Durf te zijn wie je bent, durf je te uiten.”

Over vijf jaar wil Paul graag één van de voortrekkers zijn op dit gebied. Dit is nu zijn eerste interview, maar wekelijkse zijn z’n LOVETALK filmpjes al te zien op zijn FB en verzorgd hij workshops, massages, coaching en onlinetrainingen.

“Ik zou het heel fijn vinden om mensen te inspireren in de liefde en in de manier van contact maken en om mensen te laten sprankelen.”

Luister zelf naar Paul. Mij heeft hij zeker geïnspireerd tijdens dit interview!
Luistertijd <40 minuten.

Paul is inmiddels gestart met zijn The Field of Love Community. Interesse? Zoek ‘m op, op FB!

Ik zou het erg leuk vinden als je een review achter laat over dit interview.
Zelf ook jouw verhaal delen? Graag: Annette@stiefgoed.nl

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp