Online informatiebijeenkomst vakopleiding en aansluiten Stiefgoed

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie en kan je vragen stellen over de opleiding, aansluiten en aangesloten zijn bij Stiefgoed. De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats.

Wat op de agenda staat

Patricia Heije, oprichter en opleider van Stiefgoed, is tijdens deze bijeenkomst jouw gesprekspartner.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie en kan je allerhande vragen stellen over de opleiding, aansluiten en aangesloten zijn bij Stiefgoed. Bij aanvang van bijeenkomst haalt Patricia bij je op welke vragen je hebt om ervoor te zorgen dat deze aan het einde van de bijeenkomst, beantwoord zijn.

Afhankelijk van de hoeveelheid vragen zal de bijeenkomst minimaal een half uur en maximaal één uur duren. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt dit in overleg met de deelnemers afgestemd.

Meer informatie vakopleiding

Voor wie de bijeenkomst is.

De informatiebijeenkomst is voor iedereen die werkt of gaat werken als gezinsbegeleider, coach of therapeut en het vak van hulpverlener samengesteld gezin / plusgezin zich eigen wilt maken.

Meer informatie over aansluiten bij Stiefgoed

Inschrijven

Is je interesse gewekt? Kies een datum en vul het formulier in. Na verzenden ontvang je binnen enkele werkdagen bericht in je mailbox met daarin de link naar online bijeenkomst. Tot ziens!

 • Upload eventueel je CV
  Drop files here or
  Max. file size: 8 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Kosten

  Gratis deelname