Andere kijk op coronamaatregelen

Forum › Kies een onderwerp: Ex-partners › Andere kijk op coronamaatregelen 0 Stem omhoog Stem omlaag Gevraagd door Kim Staf - 2 jaren geleden Afgelopen weekend waren mijn kinderen bij hun vader. Hij is met hen naar zijn nieuwe vriendin…

ForumKies een onderwerp: Ex-partnersAndere kijk op coronamaatregelen
Gevraagd door Kim Staf - 2 jaren geleden

Afgelopen weekend waren mijn kinderen bij hun vader. Hij is met hen naar zijn nieuwe vriendin gegaan, hier hebben ze ook gelogeerd. Diezelfde vriendin en haar 3 kinderen hebben onlangs corona gehad. Vervolgens waren er ook nog 4 personen op visite geweest 2 om 2. In mijn ogen mag dit niet en ik neem het hem zeer kwalijk dat hij dit doet met onze kinderen.

Ik heb dit aangegeven maar in alles ben ik de zeur en krijg ik de deksel op mijn neus.

Ik zelf kom nergens behalve wat noodzakelijk is en er komt ook niemand hier.  Als toppunt ben ik zelf volgende week jarig en er kan niemand komen, wij houden ons graag aan de maatregelen.  Dan doet het veel verdriet dat mijn ex er in mijn ogen zo nonchalant mee om gaat.

Kan ik hier iets mee? Ik voel me er gewoon niet prettig bij dat mijn kinderen bij hem wel aan anderen blootgesteld worden, buiten het feit dat het ook niet mag.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp