Mijn ex zegt heel vervelende dingen tegen de kinderen, die zij niet behoren te weten, wat kan ik hieraan doen?

Forum › Category: Ex-partners › Mijn ex zegt heel vervelende dingen tegen de kinderen, die zij niet behoren te weten, wat kan ik hieraan doen? 0 Vote Up Vote Down Lonneke Alphen asked 5 years ago Mijn ex vrouw is…

ForumCategory: Ex-partnersMijn ex zegt heel vervelende dingen tegen de kinderen, die zij niet behoren te weten, wat kan ik hieraan doen?
Lonneke Alphen asked 5 years ago

Mijn ex vrouw is nog steeds boos over onze scheiding. Ik ging bij haar weg. Nu hoor ik steeds van de kinderen dat zij dingen zegt als: je vader deugd niet. Je vader liegt alles aan elkaar, hij is gek. Ook geeft ze de kinderen foto's van vroeger mee van ons samen als ik met de kinderen en met mijn nieuwe liefde met vakantie ga. Wat kan ik doen?

1 Answers
Patricia Heije Staff answered 5 years ago

Beste Lonneke, ben je al eens met jouw ex-vrouw in gesprek gegaan over deze wijze van communiceren? Zorg er in ieder geval voor dat je jouw reactie op deze wijze van communiceren adresseert bij jouw ex en houdt het weg van de kinderen. Dat is wat jij in ieder geval kunt doen om het te beïnvloeden. Maar wellicht zijn er nog veel meer tips?

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp