Teijfel

Forum › Category: Samengesteld gezin › Teijfel 0 Vote Up Vote Down Maaike asked 4 years ago mijn vriend en ik zijn twee jaar samen en houden superveel van elkaar alleen lijkt het steeds minder te werken en zijn er…

Maaike asked 4 years ago
mijn vriend en ik zijn twee jaar samen en houden superveel van elkaar alleen lijkt het steeds minder te werken en zijn er steeds meer ergernissen . die gaan vooral over mijn ex waar hij heel veel moeite mee heeft. mijn ex komt zijn afspraken nl niet na en mijn vriend vindt mij hierin te mild terwijl ik echt wel mijn best doe... hoe moeten we dit aanpakken?
1 Answers
Patricia Heije Staff answered 4 years ago

Hi Maaike,

Het lijkt er toch echt op dat je in een spagaat zit. Aan de ene kan jouw ex die de vader is van jouw kind(eren?), waardoor het voor jou belangrijk is dat je een goede relatie met hem houdt en aan de andere kant jouw partner die lief heb en het beste gunt. Wat ik je als tip mee wil geven is dat je steeds voor ogen houdt dat jij degene bent die bepaalt hoe om te gaan met jouw ex. Omdat jij jouw partner niet voor niets uit hebt gekozen - hij zal echt wel wat zinnigs te zeggen hebben over hoe om te gaan met je ex ;-) - kan je hem vragen jou te adviseren en hem vervolgens te vragen de keuze die jij maakt, bij jou te laten. Ook als die anders is dan hij geadviseerd heeft. Dat vraagt van jou dat jij verantwoordelijkheid neemt voor het besluit en die ook 100% draagt en van jouw partner dat hij verduurt dat jij anders hebt beslist. Veel succes Maaike!

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp