3de wiel aan de wagen

Forum › Category: Stiefouder › 3de wiel aan de wagen 0 Vote Up Vote Down Manouk Eerstman asked 5 years ago Mijn vriend heeft een dochter van 9. Vanaf het begin kan ik het goed met haar vinden. Toch krijg…

ForumCategory: Stiefouder3de wiel aan de wagen
Manouk Eerstman asked 5 years ago
Mijn vriend heeft een dochter van 9. Vanaf het begin kan ik het goed met haar vinden. Toch krijg ik steeds vaker ruzie met mijn partner. Ik voel mij vaak het 3de wiel aan de wagen als er beslissingen moeten worden genomen. Wat kan ik hieraan doen?
2 Answers
Patricia Heije Staff answered 5 years ago

Dag Manouk, fijn om te horen dat het goed gaat tussen jou en jouw stiefdochter! Wat ik lees is dat het niet vanzelfsprekend een plek hebt als er besluiten moeten worden genomen die van belang zijn voor jouw partner en zijn kind, maar wel een effect kan hebben op jouw leven. Vraag jouw partner of hij, in ieder geval als een besluit ook invloed heeft op jouw, hij eerst met jou overlegd. Dat kan niet altijd, maar het merendeel van de tijd wel. Dit wil overigens niet zeggen dat hij vervolgens overneemt wat je aandraagt, maar de praktijk leert dat dát niet meer zo erg is. Je bent immer gehoord dus je doet er toe. Kun je hier wat mee?

Manouk Eerstman answered 5 years ago

Ja dat is precies waar het over gaat. Dat zou echt al zoveel schelen! Ik ga het overleggen met mijn partner. Ik kan hier zeker wat mee.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp