Mijn partner geeft mij overal de schuld van en zijn kinderen zijn heilig

Forum › Category: Stiefouder › Mijn partner geeft mij overal de schuld van en zijn kinderen zijn heilig 0 Vote Up Vote Down MC Staff asked 4 years ago Mijn partner is het nooit met me eens.. Als ik iets…

ForumCategory: StiefouderMijn partner geeft mij overal de schuld van en zijn kinderen zijn heilig
MC Staff asked 4 years ago
Mijn partner is het nooit met me eens.. Als ik iets zeg over bepaalde regels of opvoeding dan is het nooit goed. zijn kinderen zijn heilig en doennooit wat fout...   ik doe altijd alles verkeerd. ik ben dat zo zat na 4 jaar... het doet me pijn... ik heb alles opgegeven.. mn eigen huis.. mn baan en alles om maar bij hem te gaan wonen in zijn woonplaats zodat hij dicht bij zn kinderen in de buurt kan blijven... en ik??? ik ben gek dat ik dat allemaal gedaan heb!!! met mij word totaal geen rekening gehouden.. ik heb ook gevoel...
2 Answers
Patricia Heije Staff answered 4 years ago

Hoi MC, ik zie dat er geen reacties komen van andere ervaringsdeskundigen, daarom reageer ik even. Er zijn heel veel stiefouders die zich hierin zullen herkennen. Er is voor jou geen balans tussen wat je geeft en gegeven hebt én wat je terug krijgt. Je moet wel het idee hebben dat je dit niet voor niets doet. Het lijkt alsof jouw boodschap is dat ook jij graag een plek wil in het gezin en het leven wat jouw partner leidt. Over de vraag hoe je die plek in kunt vullen, kun je het - als de ander je begrijpt - later hebben. Succes MC!

Karin Van de Goor answered 4 years ago

hoi MC,

door inlogproblemen kan ik nu pas reageren. Hier hetzelfde probleem alleen ben ik de ouder en zegt de stiefouder dat mijn kinderen heilig zijn bij mij.

mijn kinderen zeggen altijd dat ik partij kies voor de stiefouder. als het ware zit ik tussen 2 vuren in. dat maakt het moeilijk om een juiste balans te krijgen, zeker ook omdat er hier pubers in huis zijn. mijn partner heeft dan ook gekozen om de relatie te verbreken en ergens anders te gaan wonen. na 8 jaar is de rek er voor iedereen eruit. hij is net als jij verhuist naar mijn woonplaats.

succes met het vinden van een bepaalde visie waar jullie beiden achterstaan. Praten is het waardoor jullie hier uit kunnen komen. Het boek " het stiefparadijs" kan een goede hulp zijn. Hier zijn wij te laat mee gestart.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp