rechten en plichten nieuwe partner

Forum › Kies een onderwerp: Stiefouder › rechten en plichten nieuwe partner 1 Stem omhoog Stem omlaag Gevraagd door Sabine Staf - 2 jaren geleden Beste, Ik heb een vraag, mijn ex betrekt overal zijn nieuwe partner bij. wat opzich…

ForumKies een onderwerp: Stiefouderrechten en plichten nieuwe partner
Gevraagd door Sabine Staf – 2 jaren geleden
Beste,

Ik heb een vraag, mijn ex betrekt overal zijn nieuwe partner bij. wat opzich goed is voor in huis maar wij hebben nogal veel problemen met wanneer ze wel of niet wordt toegevoegd aan de conversatie.

nu komt de nieuwe partner zonder overleg deelnemen aan schoolactiveiten kinderfesstjes met vriendjes, wordt ze zonder overleg toegevoegd aan de school app voor ouders.

Ik vind dit zelf zeer onprettig. het contact met mijn ex verloopt al erg moeizaam , en ik moet constant tegen 2 mensen opboxen, waar ik ook zeer sterk het gevoel heb dat zei niks te zeggen heeft over mijn zoon. wanneer ik aangeef dit niet prettig te vinden wordt ik uitgekaffert, en wordt er gezegd dat hun een gezin vormen en dat ik het er maar mee moet doen.

er wordt nooit geluisterd naar mijn mening en ik moet alles maar slikken, er zijn zelfs kinderen bij mijn zoontje in de klas die denken dat zij de moeder van mijn zoontje is.

mijn ex wil er niet naar luistern omdat hij vindt dat het mijn ego is. terwijl ik vind dat zij geen rechten heeft over mijn zoontje. (hij staat ook bij mij ingeschreven.

nu wil ik graag weten hoe sterk ik in mijn recht sta hier, Ik vind het namelijk raar dat zij als ouder verzorger wordt gerekend (door mijn ex) terwijl wat natuurlijk niet zo is.

hoort mijn ex als ik aangeef dat ik niet wil dat zij in de groepsapp van ouders zit, haar daar uit te halen? of heeft zij het recht om zich met zulke dingen te mengen?

Ik heb ook een advocaat in de armen genomen, maar ik hoor graag van meerdere kanten wat ik kan verwachten.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp