“Heen en weer” voor kinderen van wie de ouders apart wonen

"Heen en weer tussen je vader en je moeder" Marja Baseler is gescheiden, pedagoog, kinderboekenschrijfster, schrijfcoach en schreef het prachtige kinderboek "Heen en weer" (E-book), dat volgens mij in het bezit moet zijn van alle kinderen* van gescheiden ouders. Trouwens,…

“Heen en weer tussen je vader en je moeder”

Marja Baseler is gescheiden, pedagoog, kinderboekenschrijfster, schrijfcoach en schreef het prachtige kinderboek “Heen en weer” (E-book), dat volgens mij in het bezit moet zijn van alle kinderen* van gescheiden ouders. Trouwens, voor alle ouders is het ook geen overdreven luxe om dit boek voor hun kind te kijken.

In deze aflevering ga ik met Marja Baseler in gesprek over haar eigen ervaring in haar scheiding en haar kijk op de begeleiding van kinderen in de scheiding.

Wil jij begeleiding om (veel) beter om te gaan met jouw ex, dan kan je samen, of alleen komen om beter om te leren gaan met elkaar, of om zelf beter om te gaan met jullie scheiding en alles wat erbij komt kijken.
Ik ben (ook) SCHIP behandelaar, wil je weten wat dat inhoudt?
Mail mij naar Annette@stiefgoed.nl

Beschrijving boek: 

Als je ouders uit elkaar gaan, verandert er ontzettend veel. Van de ene op de andere dag ben je je veilige, vertrouwde wereldje kwijt. Dat is niet altijd makkelijk. Je hebt vast veel vragen:

  • Waarom gaan mijn ouders uit elkaar?
  • Wat gaat er allemaal veranderen in mijn leven?
  • Moet ik nu kiezen tussen mijn ouders?
  • Bij wie ga ik straks wonen?
  • Moet ik naar een andere school?
  • Is het normaal dat ik me zó boos en verdrietig voel?
  • Wat is een omgangsregeling?
  • Bestaat ons gezin straks nog wel?
  • Mag ik zelf ook mee beslissen?
  • Wat als mijn vader of moeder verliefd is?

In ‘Heen en weer’ vind je antwoord op al je vragen. Het boek is speciaal voor jou geschreven om je door deze moeilijke tijd heen te helpen. Het staat boordevol praktische tips en doe-opdrachten die je helpen met de scheiding om te gaan. Een waardevol boek voor kinderen, ouders, stiefouders, opa’s en oma’s én professionals.

Let op!
Dit is een e-book, een digitaal product. Bij aankoop ontvang je een prachtig opgemaakt, fullcolour pdf-bestand van maar liefst 105 pagina’s. Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd, maar een bestand dat er precies zo uitziet als het oorspronkelijke boek en dat je op je computer,  telefoon of tablet kunt downloaden en bekijken zo vaak je maar wilt.
Wil jij het boek “Heen en weer” bestellen? Ga dan naar: https://www.goudentipsvoorkids.nl/product/marja-baseler-heen-en-weer-e-book/

* kinderen tussen 8 en 14 jaar

Harte groet,
Annette Burgers

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp