“Ik ga vader worden,” denkt Toine.

Het liep niet  "zo gezegd, zo gedaan." Toine wordt verliefd op Margarita, een vrouw met twee kinderen. Hij wilde een gezin, dus dat was makkelijk en snel opgelost. "Ik ga vader worden", dacht hij in het begin. Het liep niet…

Het liep niet  “zo gezegd, zo gedaan.”

Toine wordt verliefd op Margarita, een vrouw met twee kinderen. Hij wilde een gezin, dus dat was makkelijk en snel opgelost. “Ik ga vader worden”, dacht hij in het begin. Het liep niet als “zo gezegd, zo gedaan.”

Deze podcast gaat over de uitdaging van opvoeden en huisregels in een huis met een moeder en haar twee dochters waar ‘een meneer’ bij komt wonen en leven.
“Weet dat je in een ongelooflijk moeilijke situatie zit. Het is eigenlijk niet goed te doen.”
Vanaf een bepaald moment gaat anders, beter. Het sleutelmoment kwam, toen Margarita tegen haar dochters zei: “Leuk dames, en voor de duidelijkheid, dit is wel mijn man en het is niet aan jullie om onze relatie te beoordelen of te besturen.”

In ca. 30 minuten hoor je de ervaringsdeskundige Toine praten over zijn ervaring, over het reilen en zijlen van opvoeden en huisregels hanteren met ‘stiefkinderen’.

Heb jij steun (gehad) aan deze podcast? Dan wil ik je vragen om een review achter te laten.
Heb je een vraag naar aanleiding van deze podcast?
Of wil jij je opgeven? Ook dan kan je mailen.

Ik ben op dit moment vooral op zoek naar duo-interviews, of koppels die samen een samengesteld gezin besturen, of ouders die terugkijken met een kind op hun samengesteld gezin. Je bent van harte uitgenodigd om je verhaal te komen vertellen.

Harte groet,
Annette

Annette@stiefgoed.nl

Foto: Marlies van Dongen.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp