Inloopochtend Startpunt Wageningen

Het Startpunt organiseert op 26 juni van 9.30 – 11.30 samen met stiefcoach Caroline Sleurink een nieuwe inloopochtend.  De ochtend is bedoeld voor (stief)ouders die worstelen met de ingewikkeldheden rond hun samengestelde gezin en dit willen delen met andere (stief)ouders. Het thema is deze keer ‘vakantie’.

Vakantie
Op vakantie gaan is voor elk gezin een event dat spanning oplevert. Voor samengestelde gezinnen spelen er rond ‘vakantie’ nog veel meer issues. Zo kunnen er bijvoorbeeld hele andere gewoonten zijn in het ‘vakantie vieren’ tussen de verschillende bloedgroepen die niet zomaar matchen. Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met de agenda van de ex-partners; die vaak ook een nieuwe partner en stiefkinderen hebben met weer eigen belangen. Over dit onderwerp kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen op woensdagochtend 26 juni bij het Startpunt in Wageningen.

Ondanks de liefde lukt het 60% van de samengestelde gezinnen niet om een goede balans te vinden en valt uit elkaar. Dit is teleurstellend voor de (stief)ouders maar zeker ook voor de kinderen die dan opnieuw een scheiding meemaken. Daarom is het belangrijk om de uitdagingen en problematieken van een samengesteld gezin om te buigen naar een nieuw evenwicht in relatie en het gezin. Caroline Sleurink van Stiefgoed helpt stellen met een samengesteld gezin naar meer balans, rust en harmonie in het gezin.

Stiefgoed is een landelijke organisatie met vestigingen in heel Nederland sinds 2012. Bijzonder is dat alle Stiefgoed professionals zelf ook een samengesteld gezin hebben. Stiefcoach Caroline Sleurink is eigenaar van de vestiging in Wageningen.

Informatie:

Komende data:

  • woensdag 26 juni 2019
  • woensdag 11 september 2019
  • woensdag 11 december 2019
  • woensdag 11 maart 2020

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp