Inloopspreekuur

Ben jij onderdeel van een samengesteld gezin en loop je steeds weer tegen dezelfde vraag aan? Schrijf je dan in voor een half uur geheel vrijblijvend advies.

15apr

Nieuw samengesteld gezin

Deze informatieavond is voor koppels die binnenkort gaan samenwonen of al samenwonen, maar graag beter willen functioneren als gezin. Je krijgt informatie, praat met elkaar en gaat met elkaar aan de slag om inzicht te krijgen in jouw situatie.

Meer informatie

Let’s talk!

Een prachtig, kosteloos online initiatief om elkaar verder te helpen in deze bijzondere tijd. Je bent van harte uitgenodigd om in dit open uurtje mee te praten over jullie samengestelde gezin.

Meer informatie
Hulp Samengestelde gezinnen | Stiefgoed

Gespreksgroep voor Stiefouders

De gespreksgroepen zijn er om gedachten, ervaringen, inzichten en tips uit te wisselen. De bijeenkomsten staan in het teken van de ervaringen van de deelnemers. De Stiefgoed professional zal ondersteunend zijn aan de interactie van de deelnemers.

Meer informatie

Gratis inloopspreekuur

Ben jij onderdeel van een samengesteld gezin en loop je steeds weer tegen dezelfde vraag aan? Of begeleid je samengestelde gezinnen en heb je het gevoel dat je hen nóg beter kunt helpen, maar weet je niet hoe? Schrijf je dan in voor een half uur geheel vrijblijvend advies.

Meer informatie
Samengestelde gezinnen | Stiefgoed