Liefde. Rouw. Verwarring. Samengesteld gezin met twee vrouwen.

"Ik word nooit oma": Samengesteld gezin van twee vrouwen met een gehandicapte tweeling van 18 jaar. Kim wordt, na jaren relaties gehad te hebben met mannen, verliefd op Ingrid, een vrouw. Het duurde even voordat ze het besluit nam dat…

“Ik word nooit oma”: Samengesteld gezin van twee vrouwen met een gehandicapte tweeling van 18 jaar.

Kim wordt, na jaren relaties gehad te hebben met mannen, verliefd op Ingrid, een vrouw. Het duurde even voordat ze het besluit nam dat dit echt mogelijk was. Hoe verliep deze reis? Kim vertelt hoe dit voor haar verlopen is.
En ook legt ze uit over een ‘Bottum up en een Top down relatie’.

Kim is moeder van twee gehandicapte zoons, een tweeling van 18 jaar, die verstandelijk niet ouder zijn dan 3 jaar.
Wat doet dit met haar en haar ex als ouders, hoe kun je leven met deze rouw (levend verlies), en hoe ga je om met de angst?
Tot hun 18e hebben Sven en Luc in huis gewoond. Hoe is het om ze dan ‘weg te brengen naar een tehuis’? Dit was Loslaten 3.0 voor Kim. Kinderen loslaten, wegbrengen, Corona, alles tegelijk.

Kim Lakke vertelt over haar processen van vrouw met een man, naar vrouw met een vrouw. Van moeder met kinderen thuis naar moeder met kinderen in een tehuis. Van vrouw met de wens om oma te worden naar vrouw met de wetenschap nooit oma te worden.

Hoe doet zij dit? In deze podcast een inkijkje in haar leven. Haar leven met geluk in de liefde in hun samengestelde gezin. En met begeleiders die nu meer voor haar kinderen zorgen dan zij zelf.


Luistertijd ca. 38 minuten.

Laat me weten wat je van deze podcast vindt?
Annette@stiefgoed.nl

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp