Liefdevol scheiden, hoe doe je dat?

In 'Scheiden, wat nu?' spreekt Annette Burgers met Corine Lavrijssen en laat Corine een liefdevolle kant zien in haar verhaal waarin haar echtgenoot haar exgenoot werd. Dit was geen makkelijk proces, maar het is wel heel bewust heel liefdevol verlopen.…

In ‘Scheiden, wat nu?’ spreekt Annette Burgers met Corine Lavrijssen en laat Corine een liefdevolle kant zien in haar verhaal waarin haar echtgenoot haar exgenoot werd. Dit was geen makkelijk proces, maar het is wel heel bewust heel liefdevol verlopen.

Na een lange reis samen, die ooit begon met het schrijven van brieven, nemen ze ook weer schrijvend afscheid van elkaar. Wat in liefde begonnen is, wordt met een prachtig toepasselijk ritueel ook weer in liefde afgesloten.

Tijdens hun reis hebben ze heel mooie momenten beleefd, hebben ze ook spannende avonturen meegemaakt toen ze beiden een andere partner erbij hadden, om uiteindelijk te beseffen dat ze beiden niet meer samen als echtgenoten verder konden gaan.

Corinne is een voorbeeld van hoe je uit elkaar kunt groeien en hoe je ‘dingen’ probeert samen en toch uit elkaar gaat. Liefdevol uit elkaar gaat wel te verstaan.

Wil jij ook liefdevol uit elkaar en willen jullie hier samen aan werken? Bij Stiefgoed zijn wij ook gespecialiseerd in ouderschapscoaching. Wil je meer hierover weten?
Kijk dan bij jou in de buurt voor de dichtstbijzijnde locatie en professional.

Heb je vragen aan Annette Burgers?
Annette@stiefgoed.nl

Vanaf 1/9 is Annette Stiefgoed Den Haag West vanuit de TAURO aan de President Kennedylaan 19, S.02
Een gratis en vrijblijvend consult online van 30 minuten?
Dat kan!
Annette@stiefgoed.nl

Grote dank aan Corinne. Wil je meer weten over Corinne?
Kijk dan op haar website: https://www.hetpotentieel.nl

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp