“Liefdevol scheiden, je blijft samen ouders, ja het kan!”

Op Zoek Naar De Liefde met ‘Scheiden, wat nu?’ serie 6, aflevering 5 met in de hoofdrol Leoniek van der Maarel en Tineke Rodenburg. Voorkom dat je kind klem komt te zitten tussen beide ouders! Deze dames zijn de bedenkers…

Op Zoek Naar De Liefde met ‘Scheiden, wat nu?’ serie 6, aflevering 5 met in de hoofdrol Leoniek van der Maarel en Tineke Rodenburg.

Voorkom dat je kind klem komt te zitten tussen beide ouders!

Deze dames zijn de bedenkers van de SCHIP aanpak; een aanpak om koppels te begeleiden om liefdevol uit elkaar te gaan en af te hechten.
Deze aanpak verloopt in fases en daar vertellen Leoniek en Tineke in dit dubbelinterview meer (bijna alles) over. Door liefdevol uit elkaar te gaan, voorkom je dat jullie kinderen de rekening van jullie scheiding emotioneel moeten gaan betalen.

Ook geven Leoniek en Tineke een heel klein inkijkje in hun persoonlijk leven en introduceren ze elkaar op meesterlijke wijze en lijkt hun samenwerking ook heel erg op een goed lopend huwelijk.

N.B. de microfoon van Tineke bleek kapot, dus Tineke is soms iets zachter. Gelukkig nog wel goed te verstaan!

Heb je de podcast beluisterd en wil je meer informatie over liefdevol scheiden?
Mijn collega’s Anouk Schuling, Lonneke Wingender, Jordie Vos en ik zijn Stiefcoach en SCHIP behandelaar en maken de unieke combinatie van Stiefgoed & SCHIP in trajecten met ex-partners. En/of partners die uit elkaar willen gaan.

‘Een slechte scheiding is een bommetje onder je nieuwe relatie,’ is een veel gebruikte uitspraak van mij. Dit omdat kinderen te maken krijgen met een loyaliteitsconflict en dit (zonder het zich bewust te hoeven zijn) gaan afreageren op de nieuwe partners.
Het is dus van groot belang om recht te doen aan het kinderrecht om KIND TE MOGEN ZIJN. En niet de rekening te hoeven betalen van de ruziemakende ouders.

Stel je vragen over onze aanpak:
Locaties:
Amstelveen
Den Bosch
Den Haag
bij ondergetekende

Aanmelden voor een podcast over jullie situatie thuis? Een goed contact met ex-partners in jullie samengesteld gezin? Mail naar:
Annette@stiefgoed.nl

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp