Bezoekadres

Stiefgoed Haren
Waterhuizerweg 36
9753 HS Haren

> Routebeschrijving

Contactgegevens


E-mail:haren@stiefgoed.nl
Tel:085 130 44 70

Stiefgoed Haren is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd bent u in de gelegenheid om een voicemail achter te laten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Bijzonderheden

Vergoeding:

Binnen Stiefgoed Haren is het mogelijk om de gezinsbegeleiding vergoed te krijgen. Dit gaat door middel van een doorverwijzing van uw huisarts of uw gemeente en wordt vergoed vanuit de Jeugdwet. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch of per email contact opnemen. Dit geldt voor inwoners van de provincie Groningen en Drenthe.

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Stiefgoed Haren

Jasna Joosten | Stiefgoed Haren
Stiefcoach & Kindertherapeut

Jasna Joosten

Ik had altijd al de wens om ‘later’ een groot gezin te vormen. Dat grote gezin is er gekomen op een andere manier dan ik had gedacht. Uit eigen ervaring weet ik nu dat het leven in een samengesteld gezin een andere manier van samenleven is dan in een traditioneel gezin.

Mijn verhaal

Het verhaal van Jasna

Onverwacht eindigde mijn relatie met de vader van mijn dochters. Zij waren toen 7, 5 en bijna 3 jaar oud. Na een heftige tijd ontmoette ik ruim twee jaar later in de zomer van 2013 mijn nieuwe liefde. Hij was ook gescheiden en had een dochter en een zoon van toen respectievelijk 11 en 8 jaar.

We woonden ver bij elkaar vandaan, hij in Haren en ik in Nijmegen. Toch waren we bijna elk weekend samen. Het klikte meteen tussen de kinderen onderling. Wij als ouders werden cadeaupapa en cadeaumama genoemd. Zo voelde het ook!

In het voorjaar van 2015 ben ik met mijn kinderen naar Haren verhuisd. Het was een groot avontuur met als hoogtepunt onze bijzondere bruiloft en de geboorte van onze zoon, broertje van allemaal.

Grote veranderingen waarbij we ook hobbels tegenkwamen. Samenwonen bleek wel anders te zijn dan elk weekend bij elkaar op bezoek. Nu gingen we echt samen opvoeden. Daarnaast merkten we hoe we allebei een eigen cultuur gemaakt hadden in ons eerste gezin, onbewust met veel gewoonten en tradities. We merkten hoe belangrijk het is om hierover in gesprek te blijven met elkaar én met de kinderen. Als dan blijkt dat tradities gedeeld kunnen worden en er nieuwe tradities ontstaan, dan is dat puur genieten. Samen maken we weer nieuwe geschiedenis.

Inmiddels wonen we in een ruimer huis met voor elk kind een eigen kamer. Dat geeft rust. En toch, echt rustig is het nooit. Elk kind wil aandacht en tijd met zijn ‘eigen ouder’. Onze pubers die zich afzetten op zoek naar hun eigen identiteit. Wat is dan mijn rol als stiefouder?

Daarnaast nog de tijd die wij besteden aan plannen, overleggen en organiseren om alles in goede banen te leiden. Een hele uitdaging!

Graag werk ik samen met ouders en stiefouders van samengestelde gezinnen om deze unieke uitdaging aan te gaan. Door heldere communicatie en inzicht krijgen ouders meer grip op hun leven waardoor ze samen met alle kinderen van een liefdevol thuis kunnen genieten.

Als coach van Stiefgoed zet ik me graag in om vanuit mijn eigen persoonlijke en professionele ervaringen ouders, stiefouders en kinderen te begeleiden.

Sluiten

Contactgegevens

E-mail:jasna@stiefgoed.nl

Beroepscodes

Beroepsvereniging NFG registratienummer: 8735
Koepelorganisatie RBCZ als BCZ therapeut licentienummer: 180174R

AGB Zorgverlener 90-047437 en 94-013505
AGB Praktijk 90-56027 en 94-60319
KVK 56035659

Komende events bij Stiefgoed Haren