Bezoekadres

Stiefgoed Hengelo
Hazenweg 2
7556 BM Hengelo

> Routebeschrijving

Contactgegevens


E-mail:leonie@stiefgoed.nl
Tel:085 130 44 70

Stiefgoed Hengelo is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd bent u in de gelegenheid om een voicemail achter te laten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Stiefgoed Hengelo

Stiefcoach

Leonie Kappert

Jullie een goed gevoel, dat is mijn doel!

Mijn verhaal

Het verhaal van Leonie

Mijn verhaal… dat doe ik graag kort en krachtig hier op de website. Daar waar wij elkaar gaan ontmoeten vertel ik er graag meer over. En… mag je mij ernaar vragen. 13 jaar geleden ontmoette ik Frank, mijn zielsverwant. 10 jaar geleden zijn we gaan samenwonen. Ik geen kinderen. En hij bracht 4 dochters mee waar hij al jaren alleen de zorg voor had in de weekenden en vakanties dat ze bij hem waren. Heel veel wennen dus voor ons allemaal. En wat hebben we het  fantastisch gedaan! En nog steeds… !

Gevoelens en emoties van blijdschap, trots, gelukkig en vervuld zijn, intens houden van, eenheid, verbondenheid en tot in je ziel geraakt zijn afgewisseld met frustratie, vermoeidheid, verdriet, woede, hulpeloosheid, uitzichtloosheid en eenzaamheid zijn ons niet vreemd. Waarbij wel altijd de LIEFDE de boventoon voert.

Ondanks ieders inzet raakten we op een gegeven moment in een impasse en wisten niet meer hoe verder te gaan. Gelukkig voor ons was daar het Stiefgoed en in no-time waren wij weer ‘samen’ en is een fundament gelegd voor een evenwichtiger en liefdevoller relatie die ons hele gezin ten goede komt.

Door mijn eigen ervaringen en het feit dat medemenselijkheid mij drijft in zowel mijn persoonlijke als zakelijke leven voel ik mij geroepen om me in te zetten voor samengestelde relaties en gezinnen. Omdat ik jullie het ‘goede gevoel’ zo gun!

Sluiten

Contactgegevens

E-mail:leonie@stiefgoed.nl

Komende events bij Stiefgoed Hengelo