Bezoekadres

Stiefgoed Hilversum
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

> Routebeschrijving

Contactgegevens


E-mail:hilversum@stiefgoed.nl
Tel:085 130 44 70

Stiefgoed Hilversum is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd bent u in de gelegenheid om een voicemail achter te laten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Bijzonderheden

Gratis parkeren

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Stiefgoed Hilversum

Stiefcoach

Marjan Bakker

Durf te experimenteren en heb de moed om anders te denken en doen! Met creativiteit en een brede blik vind iedereen de goede plek. En kunnen verschillende loyaliteiten naast elkaar bestaan. De ene is niet beter dan de andere, wel zijn ze van een andere orde.

Mijn verhaal

Het verhaal van Marjan

Met een groot geloof in de liefde werd ik verliefd op een trotse vader van twee zoons. Elk van een andere moeder. Met een net verbroken relatie en al eerder een complexe scheiding achter de rug. Ik had geen idee waar ik aan begon en de praktijk werd mijn leerschool.

Wat was en is het soms ingewikkeld om mijn partner te steunen in zijn manier van omgaan met zijn zoons. Dat het voor mij prettig en normaal is dat zijn kinderen door de week bij hun moeders zijn, terwijl dat voor hem lastig is. Om om te gaan met de verwarring bij de kinderen omdat het bij ons anders gaat dan bij hun moeders. Me bewust te zijn van de verschillende loyaliteiten waarmee zij, hij en ik te maken hebben. De kinderen de ruimte te geven om de overgang te maken van hun ene ouder naar ons. Te dealen met het feit dat er altijd communicatie nodig is met zijn exen.

Ik ben in valkuilen gestapt, heb planken misgeslagen en de redder in mij de vrije loop gelaten. Ogenschijnlijk zonder moeite droeg ik de last van mijn partner en zijn kinderen. Mijn dans om het rouwen om wat niet meer is en het aangaan van nieuwe verbindingen voor iedereen te vergemakkelijken. Ik zorgde er voor dat het voor hen niet nog lastiger zou worden dan het al was. Mijn beweging om eerst voor anderen te zorgen en daarna pas voor mezelf, stak weer de kop op. Bovendien gaf ik mijn partner ongevraagd advies en nam ik verantwoordelijkheden op me die bij hem hoorden. Ik ging van mijn plek en creëerde onrust en verwarring. En ik wilde het juist zo graag goed doen…

Toen loyaliteitsconflicten een groot thema werd in ons samengestelde gezin, heb ik me daar grondig in verdiept. Samen hebben we hulp gezocht om de dynamiek en gevoeligheden rondom ons samengestelde gezin te doorgronden en begrijpen. We kregen een breder perspectief en hebben ervaren dat verschillende loyaliteiten naast elkaar kunnen bestaan. Waarbij de ene niet beter is dan de andere, wel dat ze van een andere orde zijn. We zijn wijzer geworden, creatiever en voelen ons dieper met elkaar verbonden. Er is meer rust en ruimte voor plezier! Onze liefde stroomt.

Zoek daarom hulp om de relaties, gevoeligheden en waarden binnen je samengestelde gezin te doorgronden. Zo werk je aan jullie eigen geluk en aan dat van je (stief)kinderen.

Jullie zijn van harte welkom!

Sluiten

Contactgegevens

E-mail:marjan@stiefgoed.nl

Social Media

LinkedIn
Facebook

Beroepscodes

NOLOC – lidnummer 6410
Ooa - lidnummer 302268

Komende events bij Stiefgoed Hilversum