Bezoekadres

Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch
van der Griendtstraat 8
5231 PC 's-Hertogenbosch

> Routebeschrijving

Contactgegevens


E-mail:shertogenbosch@stiefgoed.nl
Tel:085 130 44 70

Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd bent u in de gelegenheid om een voicemail achter te laten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch

Lonneke Wingender | Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch
Relatietherapeut, Stiefcoach & Stiefplancoach

Lonneke Wingender

Love is such a beautiful chaos...

Mijn verhaal

Het verhaal van Lonneke

Mijn kinderen waren 5 en 7 jaar toen ik ging scheiden. Ik heb 4 jaar alleen gewoond met mijn jongens. Mijn nieuwe liefde had een eigen huis waar ik was als de kids bij hun vader waren. Waren de jongens thuis dan waren we in mijn huis. Uiteindelijk hebben we samen een huis gekocht en woonden we als samengesteld gezin onder één dak.

Een hele stap voorwaarts en geen gesjouw meer met een weekendtas. Wat was ik blij en wat was het spannend, zeker voor de jongens. Op een zeker moment besefte ik dat het verhuisgedoe om het weekend voor de jongens nog wel een tijd zou voortduren. Maar ik besloot me niet te laten kennen en zou het voor hen zo makkelijk mogelijk maken. Ik werkte 32 uur per week in loondienst en mijn moeder hielp met oppassen. Steeds hield ik vol: ik ben gescheiden en daar moeten de kinderen zo min mogelijk last van hebben.

Ondertussen wilde ik ook graag zelfstandig ondernemer worden. En toen werd mijn moeder ernstig ziek; ik wilde zo graag meer voor haar zorgen. Maar hoe moest ik dat allemaal gaan bolwerken? Ik was moe en verdrietig en stortte na 8 jaar bikkelen in. Mijn partner zei toen: neem onbetaald verlof, ga voor je moeder zorgen en bouw aan je zelfstandig ondernemerschap! Wat een kadootje!

Helaas ben ik mijn moeder verloren, maar ik ben erg dankbaar dat ik zoveel voor haar heb kunnen zorgen. En mijn samengestelde gezin was dat wel zo samengesteld? Ik was gescheiden en het waren mijn jongens. Ik ontzag mijn partner en nam veel hooi op mijn vork.

Wat had ik toen graag wat hulp gehad van een professional! Want zo’n samengesteld gezin hoe doe je dat? Hoe kan het anders? Wat mag je verwachten en wat moet er op tafel komen om samen verder te kunnen?

Al die antwoorden gun ik jullie ook. Geloof me, er is echt genoeg liefde voor iedereen. Als iedereen gehoord en gezien wordt, als je erkent wat er is, dan ben je samen op de goede weg!

Sluiten

Komende events bij Stiefgoed ‘s-Hertogenbosch