Bezoekadres

Stiefgoed Zwolle
Assendorperstraat 29 kamer 2.61
8012 DE Zwolle

> Routebeschrijving

Contactgegevens


E-mail:fiona@stiefgoed.nl
Tel:085 130 44 70
Mobiel:06 48 64 58 52

Stiefgoed Zwolle is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd bent u in de gelegenheid om een voicemail achter te laten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Bijzonderheden

Naast afspraken tijdens kantooruren, worden er ook afspraken in de avond en op zaterdag gepland.

Toegang tot de kantoren is aan de achterzijde van het kloostergebouw (houdt Assendorperdijk 2 aan in de navigatie). Wanneer de slagboom gesloten is, is parkeren op het terrein niet toegestaan. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de straatzijde. Let dan op het betaald parkeren. Is de slagboom niet gesloten, dan is het gratis parkeren op het terrein.
Je kunt aan de Assendorperdijk-zijde (te voet) toegang krijgen tot Stiefgoed Zwolle via de ingang naar kantoren. Daar bel je via de intercom, naast de schuifdeuren, naar de receptie en geef aan dat je voor Stiefgoed komt. Neem de lift naar de 2e verdieping.

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Fiona Storey | Stiefgoed Zwolle
Fiona Storey

Stiefgoed Zwolle


Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle

E-mail fiona@stiefgoed.nl Tel 085 130 44 70

Komende events bij Stiefgoed Zwolle

De Blog van Fiona

Verstoorde Ritme

Vroeger dacht ik: Zomertijd, wintertijd, de klok verzetten, een uur achter of vooruit, welke grapjas heeft dat verzonnen? Alles raakt hier flink verstoord, zo ook het ritme van het gezin, laat staan mijn eigen ritme, diep vanbinnen. Kijk, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vond dat...

Lees verder