Beleid voorkoming verspreiding Coronavirus

In dit nieuwsbericht lees je hoe wij, Stiefgoed, de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk proberen te voorkomen én dat je van harte welkom blijft. Dat doen we natuurlijk wel onder de RIVM voorwaarden, aangescherpt met afspraken die wij noodzakelijk vinden. Online sessies zijn een heel goed alternatief!

BELANGRIJKE MEDEDELING: Onze sessies en inloopspreekuren blijven doorgaan.

Beleid Stiefgoed ter voorkoming verspreiding Coronavirus.

In deze tijd, waarin het hele land handelt om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is het soms onduidelijk waar je verstandig aan doet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit ook geldt voor het al dan niet fysiek door laten gaan van geplande sessies bij Stiefgoed.

Wij zijn en blijven beschikbaar voor onze huidige- en nieuwe cliënten, maar dat doen we natuurlijk wel onder de RIVM voorwaarden, aangescherpt met afspraken die wij noodzakelijk vinden, waardoor de kans op besmetting nóg kleiner wordt.

Ben je cliënt bij ons of wil je cliënt bij ons worden, maar heb je ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, koorts of keelpijn, dan is je eerste idee wellicht om de afspraak te verplaatsen of uit te stellen, maar dat is zeker niet altijd nodig.

Online afspraken door middel van Skype, Zoom of Whatsapp videobellen.

Een goed alternatief is om de huidige afspraak voor een sessie of inloopspreekuur online te laten plaatsvinden via Skype, Zoom of Whatsapp Videobellen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met jouw Stiefgoed-professional, zij kan je meer vertellen over de mogelijkheden en werkwijze. Ben je nog geen cliënt bij Stiefgoed? Meld je dan aan via bij de door jou gewenste locatie en vermeld in het bericht dat je voorkeur uitgaat naar een online afspraak.

Op deze wijze proberen wij samen onze kwetsbare bevolkingsgroep te beschermen. Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact op met Stiefgoed.

Hartelijke groet, namens al onze professionals,

Patricia Heije
Directeur Stiefgoed

Logo Stiefgoed

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp