Nieuw! Familieopstellingen thema samengesteld gezin

Speciaal voor de volwassen leden van een samengestelde gezin bieden wij een 1-daagse training aan waarbij er alle ruimte is om te kijken naar de dynamieken binnen jouw samengestelde gezin. Het maakt zichtbaar wat er gebeurt onder de waterlijn, maar…

Speciaal voor de volwassen leden van een samengestelde gezin bieden wij een 1-daagse training aan waarbij er alle ruimte is om te kijken naar de dynamieken binnen jouw samengestelde gezin. Het maakt zichtbaar wat er gebeurt onder de waterlijn, maar nauwelijks met woorden te duiden is.

Opstellingen geven inzicht in jouw eigen plek in een systeem, in welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je gezin, werk en vriendenclub zijn voorbeelden van een systeem. Als iedereen in een systeem op de juiste plek staat is er niets aan de hand. Helaas is dat niet altijd het geval. Een kerngezin bestaat uit 1 familiesysteem en dat is bij een samengesteld gezin al direct anders. Daar komen meerdere families bijeen en dus ook meerdere systemen.

Per dag worden er meerdere vragen uitgewerkt. Meer lezen…

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp