Stiefgoed Tilburg

Overname praktijk en regio:

De praktijk waar het allemaal begon. 8 Jaar geleden is Patricia Heije gestart met Stiefgoed vanuit haar praktijk in Tilburg. Inmiddels is de tijd daar dat zij zich volledig gaat richten op de organisatie Stiefgoed Nederland, waardoor Stiefgoed Tilburg vrijkomt voor overname.
Voor deze praktijk zoeken wij een professional die van aanpakken weet, zeer professioneel geschoold is (ook in systemisch werk), stief-ervaringsdeskundig is en veel levenservaring heeft.

Wil je meer informatie, neem dan onder andere deze pagina zorgvuldig door en bel Patricia via telefoonnummer 06-20401028 op. Spreek bij geen gehoor gerust een voicemail in en ze belt u spoedig terug.

Stiefgoed Amsterdam-Oost (IJburg)

Overname regio:

Vanaf 1 februari 2019 komt deze regio ter beschikking voor een nieuwe Stiefgoed professional. De huidige professional draagt het stokje met liefde over aan een professional met een passievol hart voor het samengesteld gezin, die ook ervaringsdeskundig is, het fijn vindt om collega’s te hebben en bovenal zeer ondernemend. Wil je weten of jij in aanmerking komt en hoe je jouw interesse aan kunt geven? Bekijk dan snel deze pagina.

Aansluiten bij Stiefgoed, in een andere regio

Staat hierboven niet jouw ideale geografische plek genoemd, ga dan naar deze pagina voor meer informatie over de andere vacatures in Nederland.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp