Testers nieuwe Stiefgoeddienst gezocht!

We hebben goed gekeken en geluisterd naar cliënten en dan kondigt een nieuwe dienst zich als vanzelf aan. Zo ook nu. En om het perfect te krijgen en te komen tot de meest effectieve vorm, willen we testen… en daar hebben wij JULLIE voor nodig. Help jij ons een handje?

Stiefgoed is altijd in ontwikkeling, nét zoals een samengesteld gezin!

Zo kijken we steeds naar wat wij, Stiefgoed, kunnen doen om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we door het delen van ervaringsverhalen en het geven van coaching , therapie, workshops en trainingen.

We hebben goed gekeken en geluisterd naar cliënten en dan kondigt een nieuwe dienst zich als vanzelf aan.

Zo ook nu. En om het perfect te krijgen en te komen tot de meest effectieve vorm, willen we testen… en daar hebben wij JULLIE voor nodig. Help jij ons een handje?

We zijn op zoek naar 3 koppels die ieder een dagdeel beschikbaar is.

Voorafgaand aan het dagdeel krijg je een kleine voorbereidingsopdracht.
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Het enige vereiste is dat je nog geen traject met Stiefgoed hebt doorlopen en dat je samen met je partner een samengesteld gezin vormt.  Dit betekent voor ons dat jij- en/of jouw partner, kinderen heeft uit een vorige relatie. We vragen je ook om éénmalig, op een werkdag, naar Tilburg te rijden.

Wat biedt het jullie? Inzicht en richting in- en over je samengestelde gezin en relatie.

Ben je geïnteresseerd en jouw partner ook? Stuur dan een mailtje naar patricia@stiefgoed.nl

Vermeldt daarin wie jullie zijn en hoe het samengestelde gezin eruit ziet (graag alle leden, ook als je nog niet in 1 huis woont en/of inclusief uitwonende kinderen). We lezen ook graag waaróm je mee wilt doen met deze pilot. Weet dat deelname valt onder beroepsgeheim welke wij zorgvuldig hanteren.

De sluitingstermijn voor aanmelding is zaterdag 13 april.

Na deze datum zal ik contact met je opnemen om aan te geven of jullie geselecteerd zijn en zo ja, wat de nieuwe dienst exact inhoud en wat de vervolgstappen zijn.

Wij hopen van je te horen!

Patricia Heije
Directeur Stiefgoed

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp