Ontrouw, wat nu? Annette Burgers in gesprek met Piet Weisfelt.

Dit is deel 4 van de Masterclass 'Ontrouw, wat nu?' In deel 4 van deze reeks ben ik met Piet Weisfelt (1944) in gesprek. Piet heeft met onderwijs, (organisatie)begeleiding en coaching ruime ervaring. Hij publiceerde over begeleiding, persoonlijke groei en…

Dit is deel 4 van de Masterclass ‘Ontrouw, wat nu?’

In deel 4 van deze reeks ben ik met Piet Weisfelt (1944) in gesprek. Piet heeft met onderwijs, (organisatie)begeleiding en coaching ruime ervaring. Hij publiceerde over begeleiding, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. In de school van Weisfelt verzorgt hij opleidingen en trainingen in het werken met liefdesenergie. Deze opleidingen en trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling, coaching en
groeps – en organisatieontwikkeling. Deze geeft hij met zijn vrouw Marry.

De podcast met Piet Wesifelt is een onderdeel van een serie van 10 podcasten over ontrouw. Elke specialist geeft zijn eigen visie op ontrouw, het ontstaan en hoe het te voorkomen.
Ben je geïnteresseerd in relaties?
Houd je van de liefde en liefdesenergie?
Ben je relatietherapeut?
Het verhaal van Piet is een waar genoegen om naar te luisteren als je net JA hebt gezegd op een van bovenstaande vragen.

Voor mij was het een waar genoegen en een eer om dit gesprek met Piet te kunnen voeren.
Hierbij nodig ik je uit om te laten weten hoe je deze podcast vond. Ik hoor graag van je. Een like (als je het interview waardeert) is al heel leuk.

REVIEW door Matthijs:

“Piet geeft een verhelderend inzicht in liefde, ontrouw en vervolgens verdieping door de schuld samen te dragen en te accepteren dat beide partners hun deel hebben in ‘de status’ van de relatie.
Een prachtige podcast die iedereen zou moeten beluisteren die te maken heeft, of gehad heeft, met ontrouw in een relatie.
Ook vertelt Piet over de liefdesrelatie als een geschenk , dit dient te worden gekoesterd en onderhouden. Het is als een motor die regelmatig een beurt nodig heeft, zowel klein als groot wat uiteindelijk resulteert in een optimaal contact en een liefdevolle relatie die een voorbeeld vormt voor de kinderen in de relatie. Ook als je gescheiden bent.”

Voor meer informatie: www.pietweisfelt.nl
Of Annette@stiefgoed.nl

Veel luisterplezier,
Annette

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp