“Op zoek naar de liefde”, dubbel interview met Chris en Mylene

"Op zoek naar de liefde", met het dubbelinterview met Chris en Mylene, zijn tweede huwelijk, haar eerste, zijn tweede kind, haar eerste, hoe is dat? Baby Noa van ruim 6 maanden (toen) is het prachtige product van het tweede huwelijk…

“Op zoek naar de liefde”, met het dubbelinterview met Chris en Mylene, zijn tweede huwelijk, haar eerste, zijn tweede kind, haar eerste, hoe is dat?

Baby Noa van ruim 6 maanden (toen) is het prachtige product van het tweede huwelijk van Chris.
Toen Mylene Chris heel kort na zijn scheiding ontmoette vroeg ze hem: “Ben je er klaar voor?” En Chris, die in zijn vorige relatie had geleerd en wist welke fouten hij niet meer wilde maken, was er klaar voor en samen met Mylene pakt hij alles heel goed en anders aan door te communiceren over dingen die niet goed gaan, die aandacht nodig hebben.
Dit dubbelinterview gaat over twee mooie jonge mensen die vanuit een andere achtergond (Mylene haar ouders zijn nog steeds gelukkig samen en Chris is opgevoed door voornamelijk alleen zijn moeder) hetzelfde doel hebben: samen oud worden en gelukkig blijven.

Wat het betekent voor Mylene om een man met een dochter te ontmoeten, waarom ze samen op vakantie gaan met Chris zijn ex (+dochter + nieuwe partner van de ex), en over nog veel meer onderwerpen vertellen Chris en Mylene samen.
Luister naar deze podcast van ca. 30 minuten en je hebt alle antwoorden.

Met grote dank aan Mylene en Chris voor hun bijzonder mooie verhaal. Ik wens heel veel meer mensen om zo, in het belang van hun kinderen, met de ex om te kunnen gaan.

Wil jij, of willen jullie ook je verhaal vertellen? En woon je in de driehoek Rotterdam – Den Haag – Amsterdam en/of ben je bereid naar Rotterdam of naar Zoetermeer te komen? Mail me dan: Annette@stiefgoed.nl

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp