“Over een tijdje hopen we samen te wonen,” zegt Aisha, 38 jaar.

https://soundcloud.com/user-447423963/op-zoek-naar-de-liefde-serie-1-afl-2-aisha-38-jr-samengesteld-gezin Toen Aisha 8 jaar was, gingen haar ouders scheiden. Haar ouders gingen in eerste instantie zelf om beurten het huis uit, zodat Aisha en haar zusje samen in het huis konden blijven. Maar het werkte niet ideaal voor de…

Toen Aisha 8 jaar was, gingen haar ouders scheiden. Haar ouders gingen in eerste instantie zelf om beurten het huis uit, zodat Aisha en haar zusje samen in het huis konden blijven. Maar het werkte niet ideaal voor de ouders en toen verhuisde vader, en verhuisden de zusjes met hem mee.
Ze had nooit gedacht dat ze zelf ook in de situatie terecht zou komen van een samengesteld gezin. Samen met de vader van hun zoontje heeft Aisha een co-ouderschap. Hun zoon heeft op deze manier “het beste van alle twee”. En zij heeft een relatie met een man, die vader van twee puberzonen is.

Als je wilt weten wanneer Aisha met gierende banden er vandoor gaat, en waardoor haar verwachtingen onherstelbaar in gruzelementen vallen, raad ik je aan de hele podcast te luisteren. Tijdens dit gesprek heb ik respect gekregen voor een, voor mij, onbekende prachtige jonge vrouw. Daar waar ze vroeger geconfronteerd werd met haar vader die “ineens een vriendin had”, “ineens ging samenwonen”, “ineens ging trouwen” en “ineens een kind kreeg”, en Aisha zich op deze momenten (en vaker) buitengesloten voelde, is ze nu uiterst alert om haar zoon EN de zonen van haar partner te betrekken in alle plannen die op stapel staan.

Dit gesprek (<40 minuten) gaat over de invloed van de scheiding van je ouders in je jeugd, verwachtingen waarin je teleurgesteld raakt, het positief maken van ervaringen door het goed te doen met je eigen kinderen, het runnen van een samengestelde relatie op de eigentijdse nuchtere wijze van Aisha.

Met dank aan Aisha!

De podcast is te beluisteren via www.stiefgoed.nl/locatie Rotterdam, Soundcloud en iTunes. Abonneer je, zodat je ze niet mist.
Over twee weken weer een nieuwe inspirerende podcast.
Heb jij ook een inspirerend verhaal te vertellen over jouw ervaring ….als kind van een scheiding en de invloed daarvan op je eigen liefdesleven? Jouw ervaring in je nieuwe gezin, of …….. ? Laat het me weten!

Wist je dat……54% van de relaties ‘mislukt’ als beide partners kinderen zijn die een scheiding hebben meegemaakt (Bron CBS)! We kunnen dus maar beter het goed aanpakken in een samengesteld gezin. EN voor onszelf EN voor onze kinderen!

“Op zoek naar de liefde”,

Met veel liefs,
Annette

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp