recensies opleidingsinstituut

Recensies vakopleiding hulpverlener samengesteld gezin | Stiefgoedcoach


Wat een ongelooflijke leercurve: want  als systemische begeleider werkt het binnen ‘stief’ echt anders. Wat een rijkdom die Stiefgoedmethodiek. Als coach, want handvatten voor het samengesteld gezin zijn zo specifiek, het zijn echt bouwstenen voor het welslagen van de relatie. En als mens: wat  begrijp ik nu nog veel dieper hoe ik het zelf doe in mijn samengesteld gezin en wat heb ik daarmee mijn kwaliteit als begeleider gepolijst. Ik ben je dankbaar Patricia! Ik hoop dat veel begeleiders de weg naar de opleiding tot Stiefgoedcoach weten te vinden!
Met Stiefgoedvolle groet, Stefanie

De opleiding is een compleet aanbod van praktijk en theorie. Vanaf de 1ste dag krijg je inzichten en word je geraakt. Het is heel herkenbaar waardoor het je energie geeft om het toe te passen in je eigen situatie en om anderen te helpen. Je doorleeft de opleiding. De Stiefgoedmethodiek is goed en breed uitgewerkt. Een sterk product! Patricia brengt het met passie. Ze is een echte inspirator en heel gedreven om zo veel mogelijk samengestelde gezinnen te helpen. Mooi!

Wat zit de methodiek goed in elkaar en lopen de fases concreet met bruggen in elkaar over. Er wordt in getraind in een veilige sfeer. Het leren wat een snel en intensief proces. Heel fijn om de complexe (onder de waterlijn) problemen inzichtelijk te kunnen maken en om met diverse tools praktisch met mensen aan de slag te kunnen gaan en te helpen.

Ik heb de opleiding mogen doorlopen, met een groot compliment naar de ontwikkelaars dat alles samenkomt en besproken wordt. Het geeft samengestelde gezinnen de kans om samen te groeien!

Een verdiepende systemische opleiding die ervaringsdeskundigen in staat stelt om op praktische én diepgaande manier samengestelde gezinnen inzicht geeft in hoe ze rust en harmonie krijgen en behouden in het samengesteld gezin. De opleiding is eigentijds, modern, diepgaand, praktisch en compleet!

Keer terug