“Scheiden in liefde. Leven in liefde.” Willemijn Bessem.

"Probeer allebei de intentie te hebben om met liefde uit elkaar te gaan."   Willemijn heeft veel korte relaties gehad in haar leven. De vader van haar kinderen werd verliefd op een ander toen de kinderen 1 en 3 jaar…

“Probeer allebei de intentie te hebben om met liefde uit elkaar te gaan.”

Willemijn heeft veel korte relaties gehad in haar leven. De vader van haar kinderen werd verliefd op een ander toen de kinderen 1 en 3 jaar waren.
Na de scheiding was het heel moeilijk om in liefdevolle communicatie te blijven met elkaar. Ze vond het moeilijk te accepteren dat de verbinding echt weg was. Liefdevol loslaten, dat voelen en delen moet je wel echt willen. Als je dat tijdens je relatie al niet kan, lukt dat erna natuurlijk ook niet. En ja, dit is moeilijk, maar als je dit niet doet, heb je de kans om nog tien jaar verbonden te blijven aan elkaar in negativiteit. De liefde laat zich nog het meest zien in hoeverre die er daadwerkelijk is, als je uit elkaar gaat. Beiden kunnen kiezen voor liefde en zorg voor elkaar in plaats van angst en wantrouwen.

Willemijn Bessem is econome, medium en auteur van o.a. “Leven in Liefde” en “Scheiden in liefde” “TAO van het Mediumschap”, een gepassioneerde, spirituele, liefdevolle, inspirerende vrouw die een duidelijke boodschap heeft hoe om te gaan met elkaar na een scheiding in het belang van de kinderen.
Als Minister van Liefde zou ze echt wel weten wat ze zou veranderen in Nederland.
Wat wil ze veranderen en welke tips heeft ze om liefdevol uit elkaar te gaan? Luister naar deze podcast via deze link:

Heb je een vraag of een reactie? Laat je bericht achter of mail mij: Annette@stiefgoed.nl
De boeken van Willemijn kun je bestellen via bol.com of via contact met Willemijn zelf. Dit is haar website: https://www.mediumschap.com
Luistertijd ca. 35 minuten.

N.B. Deze podcast is opgenomen voordat het Corona-virus was uitgebroken.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp