“Spread the love”, zegt Marlies Hadassa na heel moeilijke jaren.

Het samengesteld gezin wordt gebouwd op de bouwstenen van verdriet; een scheiding of overlijden. Het verhaal van Marlies is niet zomaar een verhaal. Wat als je man de strijd tegen kanker niet wint en jij achterblijft met twee kleine kinderen?…

Het samengesteld gezin wordt gebouwd op de bouwstenen van verdriet; een scheiding of overlijden. Het verhaal van Marlies is niet zomaar een verhaal.

Wat als je man de strijd tegen kanker niet wint en jij achterblijft met twee kleine kinderen?

Marlies Hadassa en haar man zijn nog jong als hij te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is (2013). Marlies komt in de ‘overleefmodus’ en gaat en gaat. En gaat maar door. Terugkijkend en vertellend beleeft ze haar eigen verhaal weer. Marlies is puur en gaat er recht doorheen. Met alle emoties van dien.

Ze kiest ervoor om op een gegeven moment met haar twee kleine kinderen een heel grote reis te maken naar Nieuw Zeeland. Door Nieuw Zeeland. Deze reis betekent een ommekeer in hun leven.

Vorig jaar heeft ze een nieuwe liefde gevonden en vormt nu een samengesteld gezin. Hoe is dat?

Beluister zelf het verhaal van Marlies. Ik kan alleen een buiging maken voor Marlies. Om zo te staan zoals zij staat en toch ook zo te voelen zoals zij voelt. Ze leeft.

“Sprookjes bestaan als jij er in gelooft en het je durft voor te stellen je opent om alle goeds te ontvangen, of beter omdat het leven je alles aanreikt wat je wenst. Het is een kwestie van jezelf openen om zoveel liefde toe te staan en te laten stromen,” Marlies.

Dank voor dit interview Marlies, ik hoop dat onze luisteraars jouw kracht voelen en iets van jouw kracht ‘meenemen’. En dat jouw verhaal inspireert. Dank dat jij jouw verhaal met mij en met mijn luisteraars wilde delen.

Ben jij ook weduwe of weduwnaar en wil je nog meer verhalen van ervaringsdeskundigen luisteren?
#33 Pascal wordt de dag na de geboorte van zijn tweeling weduwnaar als zijn vrouw overlijdt.
#30 Brenda haar man overlijdt na een paar jaar van ernstig en ongeneeslijk ziek zijn.

Wil je Marlies een hart onder de riem steken? Laat dan een review achter en/of een like, dan wordt haar podcast beter zichtbaar. Bij voorbaat dankjewel!

Heb je een vraag? Of wil je zelf je verhaal vertellen? Ik hoor je graag,
Annette@stiefgoed.nl

Foto Marlies: IDcasting Bo Vrinten

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp