Stief + Goed = Stiefgoed! 

Stief + Goed = Stiefgoed! "Hallo Annette, Ik heb op het juiste moment gewacht en dat was afgelopen zaterdag. Ik vond het heel spannend om de brief aan Mirjams dochter Iris voor te lezen. Mirjam was er ook bij en…

Stief + Goed = Stiefgoed!

“Hallo Annette,

Ik heb op het juiste moment gewacht en dat was afgelopen zaterdag. Ik vond het heel spannend om de brief aan Mirjams dochter Iris voor te lezen. Mirjam was er ook bij en dat was voor Iris en voor mij een belangrijke steun. Iris had de kaart en brief niet verwacht en was verbaasd, het heeft tot tranen van opluchting geleid. De kaart en brief staan nu nog steeds op haar bedrand.
De sfeer en omgang met elkaar is positief gegroeid. Erg blij dat ik haar geschreven heb.

Groeten,
Patrick”

Patrick en Mirjam hebben een samengesteld gezin. Ze kwamen naar mijn praktijk. Patrick had iets goed te maken met Iris. Hij klom in de pen en bood zijn excuses aan. Een groots gebaar, met groots effect, wat niet veel volwassenen naar kinderen maken.
Dit is een dag met een gouden randje voor mij. Dit is waarom ik mijn werk met zoveel betrokkenheid doe.
Ik ben blij dat er een dochter en een stiefvader weer goed met elkaar om kunnen gaan!

Niet voor niets maakt Stief + Goed = Stiefgoed! 

Harte groet, Annette

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp